Buszmegállóba csapódott kocsi - Már két halottja van a balesetnek

Publikálás dátuma
2017.05.15. 17:55

Hétfő délután 3 órakor ütközött össze két autó, majd az egyik a közeli buszmegállóba csapódott a XIII., Dózsa György úton. A baleset következtében 7 személy sérült meg, akik közül hárman könnyű, hárman pedig súlyos sérülést szenvedtek. 

A balesetben egy 23 éves budapesti férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A súlyos sérültek közül, egy 37 éves budapesti lakos a kórházba szállítást követően életét vesztette - informál a police.hu. A Budapesti Rendőr-főkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit.

Szerző

Elszabadult lovak vágtattak az M6-oson - Videó!

Publikálás dátuma
2017.05.15. 11:38
Thinkstock illusztráció
Az M6-os autópálya Budapest felé haladó oldalán 2017. május 15-én 8 óra 30 perc körül több elszabadult ló került az útra - írta reggel a police.hu. A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatója szerint fél kilenc körül egy paksi telepről elszabadult lovak a pálya Budapest felé haladó oldalára kerültek, ahol a forgalommal szemben vágtattak. Az állatokat egy gépkocsival közlekedő járőr is észlelte; mivel a lovakat nem lehetett megfékezni, a rendőrök előttük haladva fényjelzéssel biztosították útvonalukat.  Kilenc lovat a tengelici csomópontnál tereltek le, négy lovat amelyeket a dunaszentgyörgyi pihenőbe irányítottak.  Az eset során sem a közlekedők, sem a lovak nem sérültek meg, a forgalom ismét zavartalanul halad - közölték.

Az eset következtében személyi sérülés nem történt, anyagi kár nem keletkezett és a lovak sem sérültek meg.

Fotó: police.hu

Fotó: police.hu

 

Szerző
Témák
baleset M6 lovak
Frissítve: 2017.05.15. 15:07

Tűz Pest megyében - Kilencen kerültek kórházba

Publikálás dátuma
2017.05.15. 10:17
Népszava fotó
 Tűz volt egy családi házban Dunakeszin, kilenc ember kórházba került füstmérgezés gyanúja miatt - tájékoztatott a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője hétfő reggel .    

 Kisdi Máté közölte: a tűz a kétszintes ház konyhájában keletkezett hajnali öt óra körül. A mentők hat felnőttet és három gyereket vittek kórházba füstmérgezés gyanúja miatt.   A katasztrofavedelem.hu oldalon azt írják, hogy a mikrohullámú sütő gyulladt ki, és a lángok a konyhabútorokra is átterjedtek. A lángokat az ott lakók eloltották, az utómunkálatokat az újpesti hivatásos tűzoltók végezték el.

Szerző