Előfizetés

Itt élünk - Agyonverte 83 éves édesanyját

Publikálás dátuma
2017.05.27. 09:37
Illusztráció/Thinkstock
Pénteken késő este érkezett a bejelentés a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába, hogy mezőhegyesi otthonában meghalt egy idős asszony. 

A rendőröket a lakásban a 83 éves nő fia fogadta, aki azt állította, hogy édesanyja a sérüléseit néhány nappal korábban szerezte, amikor ismeretlenek megtámadták, bántalmazták és elvették a pénzét. A rendőrség azonban halált okozó testi sértés miatt őrizetbe vette a férfit, a gyanú szerint ugyanis ő bántalmazta olyan súlyosan az édesanyját, hogy az belehalt a verésbe. A nyomozás adatai szerint az áldozat fia máskor is megütötte az idős asszonyt, sokszor ordított is vele.  (forrás: police.hu)

Elkapták a 17 éves támadót

Publikálás dátuma
2017.05.26. 20:53
FOTÓ: police.hu
Kecskemét belvárosában május 22-én 1 óra 30 perc körül egy ismeretlen megtámadott egy nőt, majd amikor a járókelők megzavarták, elmenekült a helyszínről.

A rendőrök felhívást tettek közzé, melynek köszönhetően több bejelentés is érkezett. A kecskeméti nyomozók rövid időn belül beazonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 17 éves román állampolgárt, akit az egyik Kecskemét környéki tanyán fogtak el. A gyanúsítottat kihallgatását követően őrizetbe vették - írja a police.hu.

Gyerekek sérültek a buszbalesetben

Publikálás dátuma
2017.05.26. 20:42
MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Kamionnal ütközött egy általános iskolás gyermekeket szállító autóbusz.

Öt óra tájban Budapest XVI. kerületében történt a baleset. Az autóbusz Gödöllő irányából haladt a Szabadföld úton, amikor az M0-ás autópálya felhajtója előtt 50 méterre összeütközött a vele párhuzamosan haladó kamionnal. A baleset következtében három gyermek könnyebben megsérült, őket a mentők kórházba vitték. A baleset körülményeit a rendőrség helyszíni szemle keretében vizsgálja.