Tűz Dunaharasztinál - Bungalók égtek le

Néhány bungaló leégett, egy ember pedig könnyebben megsérült a kedden Dunaharasztinál keletkezett tűzben - közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője

Csámpai Attila elmondta: körülbelül 10 hektáros területen gyulladt ki a száraz gaz és avar. A tűz gyorsan terjedt, több hétvégi házat is veszélyeztetett. Végül négy bungaló égett le, egy ember könnyebben megsérült. Őt a mentők a helyszínen ellátták.

Több vidéki és fővárosi tűzoltó is segítette az oltást. A környéken sűrű füst volt, ezért a környéken a rendőrök segítették a közlekedést - tette hozzá.

Szerző
Frissítve: 2017.05.30. 21:50

Halott újszülött Felsőzsolcán

Publikálás dátuma
2017.05.30. 17:17
Fotók: police.hu
A képre kattintva galéria nyílik!

Egy felsőzsolcai asszonyt alhasi fájdalmakkal kórházba szállítottak május 28-án a délelőtti órákban. A nőt ellátták, majd a kórház május 29-én jelezte a rendőrségnek, hogy nem zárható ki, hogy az asszony kórházba szállítását megelőzően szült. A nő lakcímén megjelenő rendőrök a ház egyik mellékhelyiségében egy halott csecsemőt találtak.

Az esettel összefüggésben az újszülött édesanyját, egy 41 éves felsőzsolcai nőt május 30-án gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást, a haláleset körülményeit szakértők bevonásával vizsgálja.

Szerző

Tragédia a 81-esen - Szörnyethaltak az óriási ütközésben (videó)

Publikálás dátuma
2017.05.30. 15:12
Fotók: police.hu
Ketten a helyszínen meghaltak kedden a 81-es úton a magyaralmási lehajtó közelében, ahol kamionnal ütközött egy személyautó - közölte a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

 

Farkas-Bozsik Gábor elmondta, hogy az ütközés következtében az autó kettészakadt, a két utas kirepült a járműből és a szántóföldre zuhant. A kamion a szántóföldön állt meg, a sofőr könnyű sérüléseket szenvedett. Megjegyezte, hogy több másik jármű is érintett a balesetben: koccantak egymással, illetve a törmelékek okoztak károsodásokat rajtuk. 

Szerző
Frissítve: 2017.05.30. 19:23