Megégett egy munkás a Mátrai Erőműben

Publikálás dátuma
2017.05.31. 11:02

Baleset történt a Mátrai Erőműben kedden délután, Visontán – tudta meg a heol.hu.

Egy 57 éves férfi bal oldalát egyelőre ismeretlen körülmények között forró gőz égette meg, aminek hatására testfelületének 30 százaléka megégett. Ebből 10 százalék elsőfokú, 20 százalék pedig másodfokú, hólyagos sebesülésekkel járó égési sérülés.

A férfit mentőhelikopterrel szállították a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi- és Egyetemi Oktatókórházba. A sérült a körülményekhez képest már jól van, állapota nem súlyos.

A portál megkereste a Mátrai Erőművet, de nem nyilatkozhattak az esetről.

Szerző

Felborult két kocsit szállító tréler az M3-ason és az M5-ösön

Felborult egy három gépkocsit szállító tréler szerda hajnalban az M3-as autópályán és egy másik autót szállító tréler az M5-ösön.

A katasztrófavédelem honlapja szerint az első baleset Vásárosnamény felé vezető oldalán, a 204-es kilométernél történt, az elsődleges információk szerint a balesetben senki sem sérült meg. A műszaki mentés idejére a sztráda érintett szakaszának az országhatár felé vezető oldalát teljes szélességében lezárták.

Szintén szerda reggel felborult egy másik gépkocsit szállító tréler is az M5-ös autópálya Röszke felé vezető oldalán is, a 93-as kilométernél, útzár van érvényben. Itt sem sérült meg senki, a jármű két gépkocsit szállított.

police.hu portálon olvasható tájékoztatás szerint Szeged irányában a rendőrök Kecskemét dél csomópontnál leterelik az autópálya forgalmát, az autósok Kiskunfélegyháza észak csomópontnál tudnak visszatérni a sztrádára.

Szerző

Halottnak hitték hat évig

A budapesti és Pest megyei felderítők elfogták azt a férfit, aki hamis okmányokkal halottá nyilváníttatta magát azért, hogy elkerülje a felelősségre vonást - írja a police.hu. 

A BRFK felderítői a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársaival közösen május 29-én Szegeden fogták el T. Zsoltot.

A férfi azért, hogy az ellene folyamatban lévő büntetőügyekben a felelősségre vonást elkerülje, 2011. június 22-én hamis iratokkal halottá nyilváníttatta magát, ezt követően pedig a hatóságok elől elrejtőzött. Elfogásakor a nyomozók más nevére kiállított magyar és külföldi okmányokat találtak nála.

A férfit a rendőrök előállították, gyanúsítottként kihallgatták, majd T. Zsoltot őrizetbe vették, és a nyomozók kezdeményezték előzetes letartóztatását.​

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztálya folytat eljárást a 43 éves érdi lakossal szemben csalás, sikkasztás és közokirat-hamisítás megalapozott gyanúja miatt.

Szerző