Előfizetés

Halálos karambol Budajenőnél (Fotók)

Publikálás dátuma
2017.06.18. 15:41

Egy ember meghalt, miután két személyautó összeütközött vasárnap reggel a Pest megyei Perbál és Budajenő között - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

A két települést összekötő úton történt baleset következtében egy ember beszorult a járművébe. A műszaki mentést végző fővárosi hivatásos tűzoltók kiszabadították feszítővágóval, de a helyszínen belehalt sérüléseibe. Az érintett útszakaszt a műszaki mentés és helyszínelés idejére a hatóságok lezárták.

Szombat éjszaka ketten meghaltak, és hárman megsérültek, amikor két autó összeütközött a 44-es főúton, Kecskemét és Lakitelek között. A balesetben a mikrobusz és a személyautó is teljesen összeroncsolódott. Erről itt láthat képeket!

Sok karambol történt a hétvégén, vasárnap hajnalban például Jászberény belterületén ütközött villanyoszlopnak egy kocsi, a balesetben ketten meghaltak. Vigyázzanak az utakon!

Életveszélyesen sérült a kispesti buliban összevert férfi

 Életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba azt a 38 éves férfit, akit brutálisan összevertek egy kispesti rendezvényen még tavaly júniusban. A nyomozók befejezték a nyomozást és vádemelési javaslattal küldték tovább az iratokat az illetékes ügyészség felé - írja a police.hu.

A táncmulatságon két társaság szólalkozott össze. A vitát tettlegesség követte, és a gyanú szerint K. Zsolt olyan súlyosan bántalmazott egy 38 éves budapesti férfit, hogy őt a mentők életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba, míg társa,  Cs. Vilmos további másik férfinak is könnyű sérüléseket okozott. 

A rendőrök a helyszín közelében elfogták a futva menekülő Cs. Vilmost. K. Zsolt a hajnali órákban a kerületi rendőrkapitányságon feladta magát. A két férfit gyanúsítottként hallgatták ki. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztálya életveszélyt okozó testi sértés bűntett miatt folytatott nyomozást az akkor 20 éves K. Zsolt és 18 éves Cs. Vilmos budapesti lakosok ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntett miatt - olvasható a rendőrség honlapján. 

Brutális baleset Jászberényben - Nőtt a halottak száma

Meghalt egy másik sérült is a helyszínen annak a személygépkocsinak az utasai közül, amely villanyoszlopnak ütközött Jászberény belterületén vasárnap hajnalban, így kettőre nőtt a halálos áldozatok száma. A személyautó harmadik utasát súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

S. Tóth Gönczöl Szabina elmondta: hajnali 4 óra körül a Lehel vezér tér 23. előtt, eddig tisztázatlan körülmények között egy autó lesodródott az útról és villanyoszlopnak ütközött. Az érintett útszakaszt a rendőrség a műszaki mentés és a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárta, az út forgalmát mindkét irányból Túrkeve belterületén át a környező utcákba terelik.