Halálra gázoltak egy kerékpárost Törökszentmiklóson

Publikálás dátuma
2017.06.22. 15:52
Fotók: police.hu

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 10 óra körül Törökszentmiklóson, a Kossuth Lajos út 241. szám előtt, ahol eddig tisztázatlan körülmények között egy személygépkocsi és egy elektromos kerékpár ütközött. A balesetben a kerékpáros személy a helyszínen életét vesztette. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az érintett szakaszon teljes útlezárás volt érvényben. A rendőrök feloldották a forgalomkorlátozást, a főút érintett szakasza ismét teljes szélességében járható - írja a police.hu.

Szerző
Frissítve: 2017.06.22. 17:41

Kiborult étel miatt az anya úgy megrúgta kisfiát, hogy leszakadt a lépe

Publikálás dátuma
2017.06.22. 13:24
Illusztráció. Fotó: Thinsktock
Ép ésszel felfoghatatlan dolgot tett kiskorú gyermekével egy verőcei asszony – írja a Blikk.

A nő egyedül nevelte kisfiát, azonban ezután összejött új szerelmével, akivel közös gyermekük is született. Saját kisfiáról szinte megfeledkezett, csak a közös gyermekkel törődött.

Egy nap a család kirándulni ment, ahol a kisfiú véletlenül kiöntötte az ebédet. A rettegő gyerek megpróbálta eltüntetni a nyomokat a fűben, azonban anyja észrevette. A korábban versenyszerűen küzdősportoló asszony emiatt nagy erővel hasba rúgta a gyermeket.

A fiúcska a nap folyamán ugyan egyre rosszabbul lett, de kórházba csak másnap vitték, ahol kiderült: életveszélyes állapotban van, leszakadt a lépe. A gyerek ezután a nagyszülőkhöz került, az anya ellen pedig kiskorú veszélyeztetése és életveszélyt okozó testi sértés miatt emeltek vádat.

Szerző

Kuplerájt rohant le a TEK - Videó

Publikálás dátuma
2017.06.22. 12:17
Forrás: police.hu

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya nyomozást folytat prostitúció elősegítése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt S. István 61 éves bajai lakos és 66 éves sükösdi társa ellen – írja honlapján a rendőrség.

A nyomozás adatai szerint S. István sükösdi bérelt fogadójában három nő anyagi ellenszolgáltatásért prostitúciós tevékenységet végzett. A szexuális szolgáltatásokból származó bevétel a 61 éves bajai férfihoz került, aki abból fedezte kiadásit és fizette ki „alkalmazottait”. Társa - aki szintén részesült a bevételből - felügyelte a bordélyházban a folyamatos munkavégzést, illetve alkalmanként ügyfelekhez szállította őket.

A főkapitányság munkatársai a Terrorelhárítási Központ műveleti egységeinek segítségével 2017. június 20-án este otthonaikban elfogták a gyanúsítottakat, illetve felszámolták a bordélyházat.

A nyomozók mindkét férfit gyanúsítotti kihallgatásukat követően őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

Szerző