Előfizetés

Autóval ütközött a Kiskun Intercity - Késnek a vonatok

Baleset miatt késésekre kell készülni a Budapest-Cegléd-Szeged vasútvonalon - közölte a Mávinform vasárnap délután.

A közlemény szerint egy személygépkocsi ütközött a Szeged felől Budapestre tartó, Katonatelep állomásra beérkező Kiskun InterCityvel. A vonaton nem sérült meg senki. A helyszínelés és a műszaki mentés végéig - várhatóan 18-19 óráig - szünetel a közlekedés. A balesetkor a katonatelepi átjáróban a fénysorompó jól működött - írta a Mávinform.

Jelenleg Kecskemét és Nagykőrös között pótlóbuszok viszik az utasokat. Az átszállások miatt a Budapest-Cegléd-Szeged vasútvonalon 20-40 perccel növekedhet a menetidő. Az előre meghirdetett pályakarbantartás miatt június 29-ig a vasútvonal Kiskundorozsma és Szeged közötti szakaszán is pótlóbuszok közlekednek.

Öt vizibickliző fiatal került bajba a Balatonban

Publikálás dátuma
2017.06.25. 12:57
A csopaki strand - Google Street View
Szombaton történt, hogy a vízirendőrök csopaki strandnál, a parttól körülbelül 500 méterre észrevettek egy - a megerősödött szélben - sodródó vízibiciklit, rajta több személlyel- írja a police.hu.

A rendőrök azonnal a segítségükre siettek és megállapították, hogy a vízibicikli kormányműve meghibásodott, így a szerkezet irányíthatatlanná vált, önerőből nem tudtak volna a partra jutni. Az öt személyt a vízirendőrök a járőrhajóba emelték, majd a vízibiciklit vontára vették és csopaki strandra vontatták, a fiatalokat, pedig épségben partra juttatták.

A mentés időszakában I. fokú viharjelzés volt érvényben.

Felszállás közben fennakadt a fán a repülő - Fotók

Publikálás dátuma
2017.06.25. 10:17
MTI Fotó: Krizsán Csaba
Felszállás közben fennakadt egy kisrepülőgép egy fán szombat este Zircnél - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes sajtószóvivője.

A Tecnam típusú kisrepülőgép szombat este hét óra után eddig tisztázatlan körülmények miatt fennakadt egy fán Zirc-Tündérmajor külterületén. A gép két utasa nem sérült meg, a baleset körülményeit a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

A Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta: a balesethez a zirci és veszprémi tűzoltók vonultak ki, akik vízsugárral hűtötték a roncs üzemanyagtartályát.