Megszökött egy rab az állampusztai börtönből

Publikálás dátuma
2017.07.10. 16:23
Forrás: BVOP
Munkavégzés közben engedély nélkül távozott egy fogvatartott az Állampusztai Országos Büntetés-végrehajtási (bv) Intézet mellett működő sertéstelepről hétfőn - közölte Orosz Zoltán, a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának szóvivője.

Orosz Zoltán elmondta: a fogvatartott - aki lopás miatt töltötte 60 napos büntetőjogi elzárását az állampusztai intézetben - a börtön által szervezett foglalkoztatási program keretében a sertéstelep területén végzett munkát, ahonnan hétfőn kora délelőtt engedély nélkül távozott.

A büntetés-végrehajtási intézet és a rendőrség megkezdte a felkutatását - tette hozzá.

Szerző
Frissítve: 2017.07.11. 13:45

Még tart a helyszínelés az M3-ason

Továbbra is tart a helyszínelés az M3-as autópályán reggel történt buszbaleset helyszínén - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Beluzsárné Belicza Andrea elmondta, hogy a Budapest felé tartó forgalmat Kerekharasztnál kiterelik, jelentős torlódásra kell készülni a térségben.

Az M1 csatorna híradásai szerint egy Debrecenből Svájcba tartó busz átszakította szalagkorlátot, többször megpördült, majd a kerekein állt meg. A mentők 22 sérültet vittek kórházba.

Szerző

Újra járható az M5-ös Kecskemétnél

Ismét járható az M5-ös autópálya Kecskemét közelében - közölte a Bács-Kiskun Megyei rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

Hajnalban egy kamion pótkocsija gyulladt ki a 92-es kilométernél, és az oltás miatt teljesen lezárták a sztráda Szeged felé vezető oldalát.

Szerző