Előfizetés

Autóval ütközött, meghalt egy motoros

A helyszínen életét vesztette egy motoros szombat délután, amikor összeütközött egy szemből érkező személygépkocsival Békés megyében Kondoros és Gyomaendrőd között a 4642-es számú úton - közölte a rendőrség a honlapján.

A baleset körülményeit teljes útzár mellett vizsgálják. A közlemény szerint a Kondoros felől érkezők Szarvas felé, a Gyomaendrőd felől közlekedők pedig Örménykút irányában kerülhetik el az érintett útszakaszt.

Képtelen volt partot érni - A vízirendőrök segítettek

Publikálás dátuma
2017.07.15. 14:03
Forrás: police.hu

A balatoni vízirendőrökhöz pénteken délután érkezett a bejelentés, hogy a siófoki nagystrand előtti víziterületen, feltehetően a motor meghibásodása miatt egy vitorlás képtelen partot érni. Az egyenruhások a helyszínre siettek, majd a hajót és négy utasát biztonságban a kikötőbe vontatták. A mentés idején viharjelzés nem volt érvényben- informál az esetről a police.hu.

Ceglédi buszbaleset - Őrizetben a sofőr

Publikálás dátuma
2017.07.15. 10:34
MTI fotó
Őrizetbe vették a Ceglédnél péntek délután balesetet szenvedett busz sofőrjét járművezetés ittas állapotban bűntett elkövetésének gyanújával.

A helyszínen alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt mutatott, ezért sofőrt a rendőrök mintavételre állították elő, majd őrizetbe vették. A legfrissebb adatok szerint a balesetben ketten súlyosan, 13-an pedig könnyebben megsérültek. A munkásokat szállító autóbusz Cegléd határában borult fel, a járművön huszonhárman utaztak.