Nem jól keresték a Sajóba fulladt 21 éves fiatal holttestét?

Csütörtök délután tűnt el Sajónémetinél a folyóban egy 21 éves fiatalember, aki három barátjával ment fürödni. Holttestét csak vasárnap kora délután találták meg.

 Az áldozat egyik unokatestvére a Borsod Online-nak elmondta: rokona nem tudott úszni, mégis bement a mély vízbe. Barátai annyit láttak csak, hogy elmerül. Jelezte: csütörtökön csak a család kereste a Sajóban eltűnt fiatalembert. Másnap kimentek ugyan a rendőrök, „de csak sétáltak a parton”, állította az unokatestvér. A búvárok csak péntek délután érkeztek a Sajóhoz. Dobi Tamás, a B.-A.-Z Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense megkeresésünkre szombaton azt nyilatkozta lapunknak: a rendőrség nagy erőkkel keresi a fiatalembert, több egység is kivonult az érintett folyószakaszra.

Szerző

Körözött gépkocsik Záhonyban

Publikálás dátuma
2017.07.23. 19:56
FOTÓ: police.hu

A záhonyi közúti határátkelőhelyen személygépkocsival jelentkezett belépésre egy 54 éves ukrán állampolgárságú férfi július 21-én. A rendőrök ellenőrizték az osztrák hatósági jelzéssel ellátott SEAT Alhambra típusú személygépkocsit és megállapították, hogy a járművet az osztrák hatóságok a Schengeni Információs Rendszerben (SIS) körözik - írja a police.hu.

Július 22-én egy ukrán állampolgárságú férfi jelentkezett, egy BMW X6 típusú személygépkocsi sofőrjeként. A rendőrök megállapították, hogy a nagy értékű személygépkocsit a szlovák hatóságok körözik.

A Záhonyi Rendőrkapitányság munkatársai a körözött gépkocsikat lefoglalták és az eljárás további részében felveszik a kapcsolatot a körözést elrendelő hatóságokkal.

Szerző

Kétszáz olajtartály ég Ecsegfalván

 Mintegy kétszáz darab, újrahasznosításra váró, fáradtolajat tartalmazó tartály gyulladt meg vasárnap délután a Békés megyei Ecsegfalva külterületén, egy ipari telephelyen. A tűz lakott területet nem veszélyeztet.

Szerző
Témák
tűz Ecsegfalva