"Sztár" lett az M1 részegen bejelentkező riporteréből - Fotók!

Publikálás dátuma
2017.07.29. 10:48
Forrás: Youtube
Olyannyira felejthetetlen pillanatokat okozott az országnak - és különösen Bajának - a pár hete a halfőző fesztiválról részegen bejelentkező M1-riporter, hogy a város "sztárvendégként" hívta vissza a soron következő fesztiváljukra a tudósítót - szúrta ki a Blikk.

A képernyőről három hónapra letiltott riportert az I. BeerBQ Kézműves Sör – és Streetfood fesztiválra várták péntek este sztárvendégként a szervezők. A meghívásnak Bencze nem tudott ellenállni – részt vett a bajai rendezvény nyitónapján, melynek programjai közt egy "gyorsasági" sörivóverseny, illetve Hosszú Katinka sikereit ünnepelvén közös pálinkázás is szerepelt - tájékoztat a SugópartiHírek. A portál egyenesen "sztárriporternek" titulálta Benczét, aki az emlékezetes spicces bejelentkezéséről híresült el, ám ennél többet egyelőre nem tett le az asztalra.

Ennek ellenére fesztiválozók sora kért közös fotót a tudósítóval, akinek a kezében a sörfesztivál ellenére sem volt ital, viszont annál kedvesebben mosolygott "rajongói gyűrűjében" - ahogy az a helyi portál Facebook-oldalára feltöltött képeken is látható:

Ha valaki nem emlékezne az akadozó nyelvű, dülöngélős, és egyéb kínos pillanatokat rejtő bejelentkezésre, alább visszanézheti:

Szerző