Hatos karambol az M0-áson

Eddig tisztázatlan körülmények között ütközött össze hat jármű az M0-ás autóút 29-es kilométerszelvényében, az M5-ös autópálya felé vezető oldalon. A baleset következtében személyi sérülés nem történt - írja a police.hu.

Szerző
2017.07.31 15:21

Eltűnt egy 64 éves tiszapüspöki férfi

Publikálás dátuma
2018.12.19 14:59

Fotó: police.hu/
A rendőrség a lakosság segítségét kéri Juhász János megtalálása érdekében.
A police.hu oldalon közzétett tájékoztatás szerint a 64 éves férfi még december 6-án este az egyik szolnoki egészségügyi intézményből ismeretlen helyre távozott, és azóta nem adott magáról életjelet. Juhász János körülbelül 170 centiméter magas, normál testalkatú, barna szemű, ősz hajú, hosszú szakálla és bajusza őszes. Utoljára szürkés színű nadrágot, szürke színű, hosszú ujjú pólót, valamint szürke és fehér színű melegítőfelsőt, sötét zoknit és fekete papucsot viselt. A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható Juhász Jánost felismeri és a tartózkodási helyéről érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen.
Témák
eltűnés
2018.12.19 14:59
Frissítve: 2018.12.19 14:59

Ítéletet hoztak a Viszkis ittas vezetési ügyében

Publikálás dátuma
2018.12.19 14:00

Fotó: / Szalmás Péter
„A legrosszabbkor nincs jogosítványom” – mondta Ambrus Attila. Pénzbírságot is kapott.
Tíz hónapra eltiltották a vezetéstől, valamint 200 ezer forint pénzbírság megfizetésére kötelezték Ambrus Attilát – írja a Blikk. Ambrus Attila júniusban vezetett ittasan, és még a helyszínen elvették a jogosítványát. Később vádat emeltek ellene, és bár méltányossági kérelmet nyújtott be, mivel a felesége veszélyeztetett terhes, nem úszta meg büntetés nélkül. A lapnak Ambrus Attila jogi képviselője azt mondta:
„Kézhez kaptuk a végzést a Szegedi Járásbíróságtól. Azt gondolom, a pénzbüntetés méltányos, valamint a jogosítvány megvonásának időtartama is, hiszen ilyen esetekben egy évre szokták bevonni a vezetői engedélyt. A jogorvoslati határidő még áll, ám egyelőre nem tudjuk, hogy kérvényezzük-e tárgyalás megtartását.”
Ambrus Attila pedig közölte, hogy a felesége január végére van kiírva a kislányukkal, és hatvan kilométerre laknak a kórháztól.
„A legrosszabbkor nincs jogosítványom, ami nagyon dühítő. Inkább fizetnék többet, csak ne tíz, hanem nyolc hónapra vonták volna be az engedélyemet!”
– tette hozzá.
2018.12.19 14:00