Tóásó Előd saját műsort kap a Hír TV-ben

A bolíviai börtönből 2015-ben szabadult Tóásó Előd saját műsort kap az emigráns magyarokról a Hír TV-ben – értesült a hvg.hu. 

A csatorna elárulta: 15 részesre tervezik a produkciót és külső gyártásban fog készülni. Tóásónak egyáltalán nincs televíziós tapasztalata, de a hírneve miatt összekapcsolhatják a műsor témájával. 

Szerző

Kósa magyarázza Semjén gondolatait

Publikálás dátuma
2017.08.21. 21:45
Kósa Lajos, mögötte Semjén Zsolt, mellette Orbán Viktor a Fidesz-KDNP eredményváró rendezvényén FOTÓ: Molnár Ádám

„Van egy olyan állítás – ugye ez is még a Gyurcsányra megy vissza –, hogy aki nem Magyarországon fizet adót, az ne szólhasson bele a magyar politikába, tehát ne legyen szavazati joga. Ez egy ritka nagy baromság. Ebből ugyanis az következne, hogy PC módon fogalmazva tudnék olyan népcsoportot mondani, vagy pontosabban olyan csoportokat Magyarországon, akik életükben egy fillér adót nem fizettek. Mégis abszurd lenne azt mondani, hogy ne legyen szavazati joguk – fogalmazott Semjén Zsolt a Hír TV-nek.

Szigetvári Viktor, az Együtt választmányának elnöke a miniszterelnök-helyettes szavaira reagálva azt mondta: „Semjén azonnal és nyilvánosan tisztázza, hogy melyik népcsoportra gondolt, aki szerinte egy fillér adót sem fizet. Az Együtt szerint magyar cigány honfitársainkra, ezért le kell mondania posztjáról”. Kósa Lajos, a kormánypárt frakcióvezetője szerint szimpla nyelvbotlásról van csak szó. 

Szerző

Feljelentették Trócsányi nejét

Publikálás dátuma
2017.08.21. 21:13
FOTÓ: Vajda József/Népszava
Feljelentették Trócsányi László slagozó feleségét – írta a 24.hu. 

Mint korábban megírtuk, a Nem adom a házam! mozgalom tüntetőit a minap az igazságügyi miniszter felesége leslagozta a házuknál.

Póka László, a mozgalom vezetője feljelentést tett a videóban szereplő nő, azaz minden bizonnyal Trócsányi felesége ellen, aki – szerinte – bűncselekményt (garázdaság) követhetett el, mert kihívóan közösségellenesen viselkedett, másokban riadalmat keltett, de tette kimeríthette akár az önbíráskodást és a közösség tagjai elleni erőszakot is.  

Póka indítványozta, hogy gyanúsítottként hallgassák ki és vegyék őrizetbe Trócsányi László feleségét, mert fennáll a bűnismétlés veszélye, és a házkutatásnál, mint bűnjelet, foglalják le a slagot is. A 24.hu-nak hozzátette: „ki se találják, hogy elutasítják a nyomozást, mert, hogy nem volt erőszakos meg ilyesmi”. 

Szerző