Előzetesben marad a lúgos orvos

Publikálás dátuma
2017.08.22. 12:27
AZ orvos egy korábbi tárgyaláson. FOTÓ: Népszava
A Fővárosi Ítélőtábla elutasította Dr. B. Krisztián ügyvédjének az előzetes megszüntetését kérő indítványát. Az orvos így nem kerül szabadlábra, továbbra is rácsok mögött várja a tárgyalást - írja a Blikk.

A férfit idén márciusban helyezték előzetes letartóztatásba, és bár ezután a korábbi ítéletet a Kúria hatályon kívül helyezte és a Fővárosi Ítélőtáblát új másodfokú eljárásra utasította, azonban az orvos előzetes letartóztatását fenntartotta. A férfi ügyvédje augusztus 1-jén kérvényezte az előzetes megszüntetését, ezt utasította most el a Fővárosi Fellebbviteli Főügyészség. Döntésüket azzal indokolták, hogy az eljárás következő szakaszában kiterjedt bizonyítás lefolytatására kerül sor.

Szerző

HÉV-oszlopnak ütközött egy kisbusz

Reggel 8 óra körül a III. kerületben, az Árpád Fejedelem útja 94. számmal párhuzamos útszakaszon, az alsó rakparton egy kisbusz eddig tisztázatlan körülmények között egy HÉV oszlopnak ütközött - írja a police.hu.

 A balesetben senki sem sérült meg, azonban a rendőrök a műszaki mentés és helyszínelés időtartamára lezárták a Slachta Margit rakpartot a Mozaik utca és a Margit híd között, a forgalmat a környező utcákba terelik.

Szerző

Kisteherautó hajtott a vonat elé

Egy vasúti átjáróban történt baleset miatt a Kecskemét-Lakitelek vonalon 20-60 perces késésekkel közlekednek a vonatok - közölte a Mávinform kedd reggel.

Nyárlőrinc és Nyárlőrinci szőlők megállóhely között egy Kecskemétre tartó személyvonat kisteherautóval ütközött egy andráskeresztes átjáróban, a balesetben nem sérült meg senki - olvasható a közleményben.

A hatósági helyszínelés idejére a két állomás között a vágányt lezárták. Ezen a szakaszon vonatpóló busz szállítja az utasokat.

Szerző