Jótékonysági dűlőre futás

Futóversenyt rendeznek szombaton a Badacsony-hegy körül. A Badacsonytomajról induló, majd ide érkező verseny 12 kilométeres távját egyénileg vagy legfeljebb 3 fős váltóban lehet teljesíteni, a Badacsonytomaj-Badacsonytördemic- Nemesgulács útvonalon. A hatezer, illetve tizenkétezer forintos nevezési díjat a Tördemic Néptáncegyüttes és a Fogyatékosok Országos Diák- és Szabadidősport Szövetsége javára ajánlják fel. Negyven helyi önkéntes segíti majd a munkát és tíz vöröskeresztes elsősegélynyújtó is érkezik a rendezvényre, melyet húsz helyi vállalkozó is támogatott.

A verseny indulóit arra kérik a szervezők, hozzák magukkal használt, de jó állapotban lévő sportfelszereléseiket, sportruházatukat, melyet a Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű fiatalokért Egyesület lakói részére ajánlanak fel.

A tavalyi versenyen mintegy 450 részvevő indult, a nevezési díjakból csaknem 700 ezer forint gyűlt össze, melyet a badacsonytomaji iskola és óvoda számára ajánlottak fel, a fonyódligeti gyermekotthon részére pedig sporteszközöket gyűjtöttek.

Szerző

Mészáros csapatától Felcsútra

Publikálás dátuma
2017.08.31. 07:58

Antonio Perosevic személyében horvát válogatott támadót igazolt a labdarúgó NB I-ben szereplő Puskás Akadémia. A 25 éves csatár Mészáros Lőrinc csapatától, az NK Osijektől érkezik, három évre írt alá. A felcsútiak legújabb szerzeménye a 14. új labdarúgó, aki a nyári átigazolási szezonban a Puskást választotta.

Szerző

Elszabadult árak a futballban

Publikálás dátuma
2017.08.31. 07:56

Uli Hoeness, a német élvonalban szereplő Bayern München elnöke azt mondta az utóbbi hetek nemzetközi átigazolási ügyeivel kapcsolatban (például Neymar 222 millió eurós szerződése kapcsán), hogy szerinte egy futballista sem ér 100 milliónál többet. „Még ha megtehetném, akkor sem akarnék ennyit kifizetni senkiért” – közölte a sportvezető.

Szerző