Felismeri őket? Csalókat keres a rendőrség! - Videó

Publikálás dátuma
2017.09.13. 14:55
Fotó: Shutterstock

A BRFK III. kerületi Rendőrkapitánysága lopás vétség gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen - írja a police.hu.

A rendelkezésre álló adatok alapján az ismeretlen férfiak 2017. június 22-én 11 óra és 11 óra 30 perc között Budapest III. kerületében, egy Zápor utcai lakásban a Vízművek munkatársainak kiadva magukat elterelték az ott lakó figyelmét és ellopták a pénzét.

Az egyik elkövető 50-60 év körüli, körülbelül 165 centiméter magas, zömök testalkatú, rövid barna hajú férfi. A bűncselekmény elkövetésekor vajszínű baseball sapkát, szürke szövetkabátot és munkásnadrágot viselt.

A másik elkövető 16 év körüli, körülbelül 170 centiméter magas, rövid barna hajú férfi. A bűncselekmény elkövetésekor szürke szövetkabátot, világos pólót, farmernadrágot és fehér baseball sapkát viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság III. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a felvételen látható férfiakat felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.​

Szerző

Újra járnak a nagykörúti villamosok

A 4-es és a 6-os villamos helyett pótlóbusz közlekedett reggel a Jászai Mari tér és az Oktogon M között, mert egy utas rosszul lett - közölte Facebook-oldalán a BKK.

Szerző

Robbanás Szögligeten

Egy palackból szivárgó gáz berobbant Szögligeten kedd este, egy ember életveszélyes sérüléseket szenvedett - közölte Dojcsák Dávid a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Tájékoztatása szerint a robbanás egy családi házban történt, a bódvaszilasi katasztrófavédelmi őrs tűzoltói dolgoztak a helyszínen. A ház tulajdonosa életveszélyes sérüléseket szenvedett, mentőhelikopterrel vitték kórházba.

Szerző
Témák
gázrobbanás