Előfizetés

Halálos baleset - Vaddisznót gázolt egy autó Csákvárnál

Publikálás dátuma
2017.09.20. 10:22
Illusztráció: Shutterstock
A rendőrök megszüntették a forgalomkorlátozást a korábbi halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset helyszínén a 8119-es számú úton Oroszlány és Csákvár között. Egy személygépkocsi 56 éves vezetője az úton haladva elütött egy vaddisznót, amelynek következtében a jármű letért az útról és felborult. A gépkocsi sofőrje a baleset során olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A police.hu tájékoztatása szerint a helyszíni szemle és a műszaki mentés befejeződött, a rendőrök a félpályás forgalomkorlátozást feloldották, az érintett útszakasz ismét teljes szélességében járható. 

Hétéves kislányt erőszakolt meg egy 66 éves férfi

Tizenkét év, fegyházban letöltendő szabadságvesztésre ítélt a Budapest Környéki Törvényszék kedden egy ceglédi férfit, aki szexuális erőszakot követett el egy hétéves kislány ellen. Az ítélet nem jogerős.

A törvényszék közleménye szerint a 66 éves vádlott tavaly decemberben behúzta háza udvarába a kislányt, aki testvéréért ment az óvodába. A sértettet a házban az ágyra fektette, és amikor a kislány megpróbált ellenkezni, ököllel ütötte a fejét, majd megerőszakolta. A vádlott a gyermeket ezután sem engedte haza. A kislány eltűnését nevelőanyja jelentette be, a gyermeket a rendőrök este találták meg a vádlott lakásán. A bíróság a vádlottat bűnösnek mondta ki tizenkettedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett szexuális erőszak, valamint aljas indokból elkövetett személyi szabadság megsértése bűntettében, és 12 év, fegyházban letöltendő szabadságvesztésre ítélte.

Teherautóval ütközött az 50-es villamos

Eddig tisztázatlan körülmények között koraeste a Budapest, XVIII. kerület Üllői út 637. számnál egy tehergépkocsi nekiütközött az 50-es villamosnak.  Személyi sérülés nem történt. A környéken torlódás alakult ki, de a villamos már teljes vonalán közlekedik.