Ezen a napon írtuk

Publikálás dátuma
2017.09.21. 08:22

A nemzeti bank New Yorkban

Kedden megnyílt New Yorkban a Magyar Nemzeti Bank állandó képviseleti irodája. A bank küldöttsége, amely Tímár Mátyás elnök vezetésével az Egyesült Államokban tartózkodik, a képviselet megnyitása alkalmával fogadást adott, amelyen az amerikai bankok, a pénzügyi világ sok vezető személyisége vett részt.

Észak-Korea veszélyben

A phenjani rádió kedden bejelentette, hogy egy amerikai SR—71-es felderítő repülőgép hétfőn két ízben is behatolt a KNDK légterébe Hamgyong tartomány felett. A KCNA, a KNDK hírügynöksége az amerikai felderítő repülőgép behatolását súlyos katonai provokációként — ellenséges és kémtevékenységként” - bélyegzi meg.

Hideg munkahelyek

Az utóbbi napokban váratlanul ránk tört hűvös idő félreérthetetlenül tudtunkra adta, hogy lassan már nemcsak a nyártól kell búcsút vennünk, hanem az ősz után egykettőre a tél is megérkezik. Odahaza, aki csak tehette, begyújtott, bekapcsolta a radiátort, s a távfűtés premierjét is meg kellett tartani. Ám az üzemekben, a munkahelyeken már az igazi hideg beköszöntére is gondolni kell ilyenkor.

Szerző