Majka nemet mondott az RTL Klubnak

Publikálás dátuma
2017.09.30. 11:35
Majka a TV2-nél marad Forrás: Facebook/Majka
Stohl András távozásakor nehezen visszautasítható ajánlattal kereste meg Majkát az RTL Klub, a rapper-műsorvezető mégis nemet mondott egykori csatornájának – írja a Bors. 

A lap úgy tudja, a meglepetésszerű megkeresés augusztusban érkezett, s többek között az X-Faktor kérte fel Majkát, hogy Kiss Ramónával együtt vezesse a tehetségkutatót.

– Az RTL Klub azt szerette volna, ha Majka nem vállalja el a Sztárban sztárt – mondta a bulvárlapnak egy tévés médiapiaci szakember. – Ezért igen sokat áldoztak volna, azt beszélik, hogy igen tisztességes összeggel kínálták meg. Ám az elmúlt években a TV2-nél szakmailag sokkal jobban meg is becsülték Majkát (ha az ő szemszögéből nézzük a dolgot), bátrabban használták, aztán bejött a számításuk, Péter tényleg kivételetelesen ügyes mindenben - vélekedett a szakember.

A cikkben arról is írnak, hogy az RTL Klubnál Majka neve akkor merült fel, amikor már tudni lehetett, hogy Stohl komoly ajánlatot kapott a TV2-től, s mivel a konkurens csatornánál már öt éve nem szerepelt élő műsorban, csak a Válótársak című sorozatban játszott, tudni lehetett, hogy igent mond az ajánlatra.

Az állásajánlatról sem Majka, sem az RTL Klub nem nyilatkozott bővebben, a rapper szerint ez nem a sajtó dolga, a csatornától pedig az a válasz érkezett, hogy ezekben az ügyekben nem beszélnek soha.

Szerző