Előfizetés

Itt élünk - Kirabolták, agyonverték az idős asszonyt

Az áldozat, akire szomszédai találtak rá, belehalt a sérüléseibe. 

Az idős asszonyt tatabányai házában rabolták ki - közölte a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI-vel. Egy 19 éves fiatalember és társa még vasárnap bántalmazta az áldozatot, akitől készpénzt raboltak. Az asszony, akire szomszédai találtak rá, kedden belehalt sérüléseibe.  A rendőrség őrizetbe vette a két gyanúsítottat, és előterjesztést tett előzetes letartóztatásukra.

Egy angyalföldi panzióban bujkált a zsaroló

Publikálás dátuma
2017.10.04. 18:59
Forrás: TEK/videó

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztálya a Terrorelhárítási Központ Műveleti Igazgatóságával együttműködve szerda hajnalban  egy angyalföldi panzióban elfogta az 57 éves budapesti K. Györgyöt. A férfi ellen 2017. augusztus 30-án adtak ki elfogatóparancsot zsarolás bűntett kísérlet miatt. A nyomozók a BRFK XIII. kerületi Rendőrkapitányságára előállították, majd a Büntetés-végrehajtási Intézetbe szállították a férfit, aki megkezdte jogerős büntetését.

Halál a 21-esen - Mentőhelikopter is érkezett, de hiába

Publikálás dátuma
2017.10.04. 18:14
Shutterstock illusztráció
Halálos baleset történt a 21-es főúton Nógrád megyében, a csécsei elágazó közelében szerdán; a helyszínre mentőhelikopter is érkezett, de a sérültön már nem tudtak segíteni - közölte a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

A roncsba szorult sérültet, az egyik autó vezetőjét a pásztói hivatásos tűzoltók mentették ki feszítő-vágó berendezéssel, de a sofőr olyan súlyosan sérült meg, hogy a helyszínen meghalt. A  21-es főutat a 26-os kilométerszelvénynél teljesen lezárták a helyszínelés és a műszaki mentés miatt, kerülni Pásztó és Szurdokpüspöki felé lehet.