Mégsem vonul vissza az amerikai filmsztár

Publikálás dátuma
2017.10.08. 19:38
James Woods Oliver Stone-nal - FOTÓ: JOE KLAMAR / AFP
James Woods Golden Globe- és Emmy-díjas amerikai filmsztár bejelentette visszavonulását a színészettől, mivel konzervatív nézetei miatt nehezen jut játéklehetőséghez - írja a Variety.com filmes portál nyomán az MTI. Vasárnap estére azonban megjött a cáfolat.

Írtuk:

A Volt egyszer egy Amerika (1984), a Salvador (1986) és a Casino (1995) hetvenéves sztárja pénteken hirdette meg egyik Rhode Island-i házának eladását 1,4 millió dollárért (forint) - közölte Allen Gammons ingatlanügynök.

Gammons közleményében kitért arra is, hogy Woods, akinek négy háza és más ingatlanbefektetései is vannak Rhode Island államban, visszavonul a szórakoztatóiparból és reméli, hogy "élete egyszerűbb lesz", több időt szentelhet szenvedélyeinek, többek között a fényképezésnek és a pókernek. A színész közismerten konzervatív politikai nézeteket vall, ami szerinte megnehezíti, hogy játéklehetőséghez jusson.

Vasárnap este azonban - konzervatív nézetek ide vagy oda - megérkezett a cáfolat: 

James Woods Golden Globe- és Emmy-díjas amerikai filmsztár cáfolta, hogy visszavonulna a színészettől, a bejelentést "hibának" nevezte - ezt a The Washington Post írta meg. A hetvenéves színész még nem tudja pontosan, hogy történhetett, hogy színészi karrierjének vége egy ingatlanhirdetésről szóló cikkben jelent meg egy Rhode Island-i helyi lapban. Abban azonban biztos, hogy saját hibája volt a félreértés. "Nem egy ingatlanhirdetéssel fog véget érni a karrierem" - közölte Woods a The Washington Posttal, miután a Providence Journal cikke nyomán bejárta a lapokat visszavonulásának híre. A hollywoodi lapok gyorsan felkapták a hírt.

Amikor a színész megtudta, mi jelent meg róla, egy ideig figyelte, ki hogyan reagál rá, ám szombaton végül a The Washington Post elérte Woodsot, aki hangsúlyozta: boldogan játszik újra, amikor jó szerepet kap. Woodsot kétszer is jelölték Oscar-díjra (Kísért a múlt, Salvador), a legjobb férfi főszereplőnek járó Golden Globe-ot Az ígéretért kapta 1987-ban, a legjobb férfi főszereplő Emmy-díját kétszer is elnyerte (A nevem Bill W., Az ígéret).

Szerző
Frissítve: 2017.10.08. 23:44

Leáll egy időre a Budavári Sikló

Hétfőtől péntekig nem utazhatnak Várba közlekedő járművel - informál a Budapesti Közlekedési Központ a Facebook-oldalán. 

Szerző

Így oltották a budapesti raktártüzet - Fotók!

Publikálás dátuma
2017.10.08. 19:01

KATTINTSON A KÉPRE A TÖBBIÉRT! Forrás: BM katasztrófavédelem/Facebook - A fotókat készítette: Schultz László FKI Videoszolgálat.

Mint megírtuk, egy nyolcszáz négyzetméter alapterületű raktárban keletkezett tűz szombaton Budapest 18. kerületében, a Besence utca, az Ipacsfa utca és a Közdűlő út által határolt területen.  50 tűzoltó 13 járművel dolgozott a helyszínen. Az épületben autógumikat és egyéb alkatrészeket tároltak.

Szerző