Előfizetés

Törőcsik Mari állapota rosszabodott, intenzív osztályra került

Publikálás dátuma
2017.10.12. 10:30
FOTÓ: Vajda József
Törőcsik Mari kétszeres Kossuth-, kétszeres Jászai Mari- és Balázs Béla-díjas magyar színművésznő kórházba került, jelenleg is az intenzív osztályon ápolják - írja a Blikk.

A színésznő év eleje óta kórházban van, s bár ez idő alatt állapota többször javult, sőt pár napra haza is engedték, jelenleg is a Markusovszky Kórház központi aneszteziológia és intenzív betegellátó osztályon fekszik. Látogatót nem fogadhat és beszélni sem lehet vele.

 – Állapota sajnálatos módon ismét rosszabbodott. Mindössze reménykedni tudok abban, hogy hamarosan jobban lesz – nyilatkozta egy barátja a lapnak.

A Ripost napilap szeptember végén írta meg, hogy Törőcsiket kiengedték, ám öröme csupán pár napig tartott, ugyanis otthonában baleset érte, így visszaszállították a kórházba.

Eminem nekiment Trumpnak

Publikálás dátuma
2017.10.12. 07:49
Fotó: AFP

Rasszista nagypapának nevezi Eminem Donald Trump amerikai elnököt egy négyperces freestyle rapben, amelyet a BET Hip Hop Awards díjátadón mutattak be - írja a The Guardian. A neten futótűzként terjedő videóban olyan sorok vannak, mint hogy az elnök "egy kamikaze, aki nukleáris holokausztot fog okozni" és hogy "itt van ez a sok tragédia, de ő unatkozik és inkább a Twitteren lármázik", utalva ezzel Trump nemtörődömségére a Puerto Rico-ra lecsapott hurrikán és a Las Vegas-i lövöldözés után. Eminem megvédi azokat az NFL-játékosokat is, akik a feketéket ért rendőri erőszak elleni tiltakozásul letérdeltek a himnusz alatt. A rap végén pedig választás elé állítja rajongóit: ő vagy Trump.

Felújított Fábri-filmek

Publikálás dátuma
2017.10.12. 07:48
Két félidő a pokolban

Négynapos nemzetközi archívfilm-fesztivált rendez a Filmarchívum november 2.-5. között az Uránia Nemzeti Filmszínházban. A rendezvényen Fábri Zoltán születésének 100. évfordulója alkalmából a rendező öt, digitálisan restaurált alkotását vetítik majd.