Előfizetés

Összeütközött két autó Tátnál - egy sérült

Összeütközött két személyautó csütörtök reggel Komárom-Esztergom megyében, a 10-es főút Nyergesújfalu és Tát közötti szakaszán – közölte a katasztrófavédelem.

A balesethez a nyergesújfalui katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik áramtalanították a járműveket és megkezdték a műszaki mentést. A munkálatok idejére a főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták. Elsődleges információink szerint a balesetben egy ember megsérült, ezért őt a mentők ellátják.

Kitépték az aranyláncot egy nő nyakából a Szigeten

Vádemelést javasolnak az óbudai rendőrök az ellen a férfi ellen, aki az idei Sziget fesztivál koncertje közben letépte egy nő nyakláncát, majd elfutott.

Egy 34 éves olasz férfi 2017. augusztus 13-án az egyik szigetes koncert alatt odalépett egy holland nőhöz, kitépte a nyakából az aranyláncát, majd elfutott.

A nyomozók két nappal később a fesztivál területén – a férfi karján lévő tetoválás alapján – felismerték és elfogták.

Az ügyben indult nyomozást a BRFK III. kerületi rendőrkapitányság rendőrei befejezték, és a keletkezett ügyiratot a napokban vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészségnek - olvasható a rendőrség honlapján.

Halálra gázolt a vonat egy kerékpárost Vecsésen

Publikálás dátuma
2017.10.12. 00:04
Illusztráció. Fotó: Shutterstock
Halálra gázolt a Budapest-Cegléd között közlekedő vonat Vecsésen szerda este egy nőt, aki a nyílt vasúti síneken akart átkelni a kerékpárjával - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.

Azt írták, hogy tart a helyszíni szemle, amelynek idejére a vonatforgalom egy vágányon, váltakozva halad.

Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője azt mondta azt MTI-nek, hogy az állomástól száz méterre, a Dózsa György útnál történt a baleset. A fővárosi tűzoltók vonultak ki, hogy segítsenek az utasoknak leszállni a vonatról.

A Mávinform közleménye szerint Vecsés és Üllő között egy vágányon járnak a szerelvények, a Budapest-Cegléd vonalon húsz-harminc perces késésekre kell számítani.