Megint kamion! - Halál, súlyos sérülés az M1-esen (fotók)

Publikálás dátuma
2017.10.18. 09:36
Shutterstock illusztráció
Nincs a birtokunkban statisztika, empirikus megfigyelésen (napi hír-továbbadás) alapul az az érzület, hogy egyre gyakoribbak a kamionos balesetek, amelyeknek ráadásul szinte mindig drámai a kimenetele, egy személyautóban ülő embernek esélye sincs életben maradni egy ilyen monstrummal való ütközés során. Most sem volt.

A police.hu beszámolója szerint:

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt szerda hajnalban az M1-es autópálya 71-es kilométerszelvényében Tata térségében. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a Győr felé vezető oldalon, egy leálló sávban álló személygépkocsinak hátulról nekiütközött egy nyerges vontató. A tehergépjármű a személygépkocsit az úttestről a jobb oldali füves árokba tolta, ahol a tetejére borult. A kamion szintén az árokban állt meg és az oldalára dőlt. A személygépjárműben utazó két személy közül egy 43 éves férfi a helyszínen életét vesztette, egy 12 éves fiatal fiút a mentőszolgálat munkatársai súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba.  

 

Szerző
Frissítve: 2017.10.18. 15:51

Halálos előzés Miskolcon - Fotók

Publikálás dátuma
2017.10.17. 18:18
Forrás: police.hu
Egy tehergépkocsi frontálisan ütközött egy személyautóval Miskolcon. Az autó vezetője olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette - írja a police.hu.

Halálos közúti közlekedési baleset történt 14 óra 30 perc körül Miskolcon, a Mexikóvölgy utcában. Az elsődleges adatok szerint a terméskövet szállító tehergépkocsi vezetője előzés közben frontálisan ütközött egy személygépkocsival. Az autó sofőrje a baleset következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen az életét vesztette.

MTI Fotó: Vajda János

MTI Fotó: Vajda János

Szerző

Halálos motorosbaleset 47-es főúton

Meghalt egy motoros kedden közúti balesetben a 47-es főúton Berettyóújfalu belterületén - közölte a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság megbízott sajtószóvivője az MTI-vel.

Dobó Dénes elmondta: adataik szerint a berettyóújfalui Kossuth utcában egy motoros és egy személygépjármű eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött. A baleset következtében a motorkerékpár vezetője, egy 53 éves helyi férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az érintett útszakaszt a rendőrség teljes szélességében lezárta, a forgalmat a környező utcákba terelik.

Szerző