Két baleset egy kilométeren belül az M0-áson

Egy teherautó, egy autóbusz és két személygépkocsi ütközött össze az M0-ás autóúton, az M3-as autópálya felé vezető oldalon, a 35-ös kilométernél. A fővárosi hivatásos tűzoltók végzik a helyszínen a műszaki mentést. A forgalom félpályán halad. Személyi sérülés nem történt – közölte a katasztrófavédelem.

Egy kilométerrel távolabb összeütközött egy teherautó és egy gépkocsi az autóút 34-es kilométerénél, a Megyeri híd felé vezető oldalon. A balesethez a főváros hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik áramtalanították a járműveket és megkezdték a műszaki mentést. A munkálatok idejére a sztráda Megyeri híd felé vezető oldalának érintett szakaszát teljes szélességében lezárták. A balesetben egy ember megsérült, ezért őt a mentők ellátják.

Szerző
Témák
M0-ás balesetek

Vonatgázolás Gárdonyban

Elgázolt egy embert egy személyvonat csütörtök délelőtt Gárdonyban, a Margaréta utcai vasúti átjáróban. A balesethez a székesfehérvári hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. A balesetben megsérült személyt a mentők ellátják.

Szerző

Autók az árokban Dabason és Szegednél

Lesodródott az úttestről és az út menti árokba hajtott egy személyautó csütörtök reggel Dabason, a Kossuth Lajos út és a Vasút utca kereszteződésében. A balesethez a város hivatásos tűzoltóit riasztották, akik áramtalanították a járművet és megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. A katasztrófavédelem elsődleges információi szerint a balesetben senki nem sérült meg. Hasonló eset történt Csongrád megyében, az 5-ös főút Szeged és Szatymaz közötti szakaszán. A balesethez a szegedi hivatásos és a sándorfalvai önkéntes tűzoltók érkeztek ki. A munkálatok idejére a főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták. A balesetben senki nem sérült meg.

Szerző