Elgázolták volna Cserdi polgármesterét

Publikálás dátuma
2017.10.19. 22:07

El akarták gázolni Cserdi polgármesterét, miután bejelentette, hogy náluk nyaralhatnak az Őcsényből kiutált menekültek - derült ki a Hír TV Privátszféra című műsorának műsorvezetője, Péterfi Judit Facebook-bejegyzéséből.

Bogdán László településvezető gyakorlatilag életveszélyben van azóta, hogy nyilvánosan is elmondta: hozzájuk mehetnek pihenni a menekültek. Egy fórumon korábban le is köpték, illetve hátulról megrugdosták Bogdánt, de Cserdi polgármesterét nemrég „el akarták gázolni egy gyalogátkelőn”.

Szerző

Gyurcsány Ferenc belekóstolt a börtönéletbe

Publikálás dátuma
2017.10.19. 21:53
Gyurcsány így búcsúztatta a szeptember 19-én börtönbe vonuló Császy Zsoltot MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
A DK elnöke meglátogatta a jogerős büntetését töltő Császy Zsoltot Tökölön. A volt miniszterelnök közösségi oldalán számolt be róla, hogy az intézmény parancsnoka fogadta, barátjával pedig új munkahelyén, a börtön könyvtárában találkozott. 

Gyurcsány Ferenc akkor is elkísérte a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) Zrt. volt értékesítési igazgatóját, amikor be kellett vonulnia, mert hűtlen kezelés kísérlete miatt június elején harmadfokon, a Kúria elítélte a meg nem valósult sukorói telekcsere miatt. A DK elnöke azt is megírta, hogy Császy be fogja bizonyítani ártatlanságát, ő pedig kizárólag látogatóként, de többször is visszamegy Tökölre. 

Szerző

Bayer halálát kívánta - Inkább lemondott az egyetemi vezető

Publikálás dátuma
2017.10.19. 21:45
Bajomi-Lázár Péter FOTÓ: Népszava
Etikai vizsgálat végén mondta ki a Budapesti Gazdasági Egyetem (BGE) vezetése, hogy a Társadalomtudományi Intézet irányítója megsértette Bayer Zsolt emberi méltóságát és személyiségi jogait, amikor halálával poénkodott. 

Az Index beszámolója szerint Bajomi-Lázár Péter továbbra is taníthat az intézményben. A médiakutató egy konferencián fogalmazott úgy: "Nem biztos, hogy egy kormánnyal nem szimpatizáló újságolvasó számára érdekes, mit írt a néhai Seszták Ágnes vagy a sajnálatos módon még élő Bayer Zsolt." Ezután került kormánypárti össztűz alá a médiaszakember, aki ugyan bocsánatot kért, de jobbnak látta lemondani, hogy az egyetem ne szenvedjen hátrányt a botrány miatt. 

Szerző