Árokba borult egy kisteherautó Zala megyében

Lesodródott az úttestről és az út menti árokba hajtott egy kisteherautó péntek reggel Zala megyében, a Zalaszentlászló és Zalaköveskút közötti úton. A balesethez a keszthelyi hivatásos és a felsőpáhoki önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járművet és megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. A katasztrófavédelem elsődleges információi szerint a balesetben egy ember megsérült, ezért mentők is érkeznek a helyszínre.

Szerző

Tűz a XVI. kerületben

Tűz ütött ki egy körülbelül ötven négyzetméter alapterületű melléképület egyik helyiségében péntek reggel Budapest XVI. kerületében, a Mátyás király utcában. A tűzhöz a főváros hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik egy vízsugárral oltották el a lángokat, majd megkezdték az épület átszellőztetését és átvizsgálását. A katasztrófavédelem elsődleges információi szerint az eset során senki nem sérült meg.

Szerző

Újabb marihuána-szállítmány bukott le Röszkén

Öt kilogramm marihuánát találtak a pénzügyőrök egy szerb autóbuszban a röszkei autópálya határátkelőhelyen - tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.

Némedi-Varga Éva, a NAV Csongrád megyei adó- és vámigazgatóság sajtóreferense közölte, a pénzügyőrök egy Szerbiából Ausztriába tartó, szerb rendszámú autóbuszt ellenőriztek. Az utasok a saját csomagjaikkal a vizsgálócsarnokba mentek, azonban a rakodótérben ott maradt egy utazótáska. A csomagból néhány ruhaneművel álcázva több mint öt kilogramm kábítószergyanús anyag - a gyorsteszt szerint marihuána - került elő. A 10 millió forintot meghaladó feketepiaci értékű kábítószergyanús anyagot a pénzügyőrök feljelentéssel átadták a rendőrségnek.

Szerző