Halálra gázoltak egy gyalogost Szombathelyen

Gyalogost gázolt halálra egy személygépkocsi kedden kora este Szombathelyen, a Rumi úton - tájékoztatott honlapján a rendőrség.

A közlemény szerint az elütött asszony olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. A helyszínelés idejére a rendőrség az utat lezárta, a forgalmat elterelik.

Szerző
2017.11.14 19:10

Vonat gázolt halálra egy férfit Siófokon

Publikálás dátuma
2018.09.21 16:22
A kép illusztráció
Fotó: Shutterstock/
A szerelvények egy vágányon, 15-20 perccel hosszabb menetidővel közlekednek. A baleset körülményeit vizsgálják.
Személyvonat ütött el egy segédmotoros kerékpárt toló férfit Siófok belterületén, a Fő utcai vasúti átjárónál. A balesetben a férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette – írja a police.hu. A Mávinform tájékoztatása szerint a férfit a Székesfehérvárról Balatonszentgyörgyre tartó vonat gázolta el. A hatósági intézkedések ideje alatt Siófok és Szántód–Kőröshegy között a vonatok egy vágányon, 15-20 perccel hosszabb menetidővel közlekednek. A baleset bekövetkezésének körülményeit a Siófoki Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja. 
2018.09.21 16:22
Frissítve: 2018.09.21 16:22

Mérgező kábítószer Ferihegyen – Őket keresi a rendőrség

Publikálás dátuma
2018.09.21 15:51

Fotó: police.hu/
Az RRI elrendelte Mursa Renáta és Horváth József körözését.
Két embert keres a rendőrség a fentanilt tartalmazó küldeménnyel összefüggésben – írja a police.hu. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal még csütörtökön közölte, hogy a pénzügyőrök egy rendkívül veszélyes, halálos méregnek számító, fentanil elnevezésű kábítószert találtak a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér postaforgalmában. A fitnesz terméknek feltüntetett, teljesítményfokozó szernek gondolt fél kilogrammos csomagot a hatóságok először szakértői vizsgálatra az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézetbe küldték. A szakvélemény megállapította, hogy az anyag fentanilt tartalmaz.
A rendőrség most azt írja, a rendelkezésre álló adatok szerint a 32 éves Mursa Renáta Kínából, postai küldeményként rendelte meg a saját nevére a bruttó 506,5 gramm fehér port. Az ügyben a Repülőtéri Rendőr Igazgatóság (RRI) kábítószer birtoklása miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen. A rendőrég a bevezetett nyomozati cselekmények eredményeképpen megállapította, hogy a bűncselekménnyel Mursa Renáta mellett a 24 éves Horváth József is összefüggésbe hozható. Mivel a két személy felkutatására tett intézkedések ezidáig nem vezettek eredményre, az RRI elrendelte a körözésüket. Az RRI kéri, hogy aki a képen látható nő és férfi jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen.
2018.09.21 15:51
Frissítve: 2018.09.21 15:51