Három kamion ütközött - Teljes zárlat az M1-en egy szakaszon

Kamionok ütköztek össze az M1-es autópályán a 103-as kilométernél az Ausztria felé vezető oldalon, amelyet a helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljes szélességében lezártak - tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője kedden kora délután az MTI-t. A balesetben egy ember megsérült. 

Tóth Gabriella, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, hogy az elsődleges információk szerint három kamion ütközött össze, ismeretlen okból. A forgalmat Hegyeshalom irányába a nagyszentjánosi lehajtónál terelik le a sztrádáról. A járművek a 112-es kilométernél hajthatnak vissza az autópályára.

Szerző

Újabb kiskamasz tűnt el ugyanabból a budapesti gyermekotthonból

Publikálás dátuma
2017.11.28. 10:01
Illusztráció/Shutterstock
Hova "tűnnek" el ezek a tizenéves kislányok, kiskamasz fiúk, és miért?  És ki törődik a sorsukkal? - írtuk még e hó 18-án, amikor feltűnt, hogy a rendőrségi honlapon jelentősen megszaporodott a keresett fiatalok listája. Többen egy XII. kerületi gyermekotthonból "tűntek el". És most itt az újabb kislány, egy 15 éves gyerek, akiről nem tudni, hol van. 

A felhívás:

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XII. kerületi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 15 éves Hajnal Szilvia eltűnése ügyében. A lány 2017. november 27-én egy XII. kerületi gyermekotthonból ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról, a felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre. Hajnal Szilvia 160 centiméter magas, szőke hajú és kék szemű.

A fotó itt látható a kislányról. 

Szerző

Kamion és személyautó ütközött a 44-es úton

Publikálás dátuma
2017.11.28. 09:57
Amikor egyszercsak szembe jön... Illusztráció/Népszava
Összeütközött egy kamion és egy személyautó a 44-s út Békéscsabát elkerülő szakaszán.

A személyautóba két ember beszorult, őket a békéscsabai hivatásos tűzoltók szabadították ki feszítővágóval. Az első információk szerint mindketten súlyosan sérültek a balesetben. Az érintett útszakaszt a hatóságok lezárták a forgalom előtt.

Szerző