Halálra gázolt egy embert egy Szegedre tartó InterCity

Publikálás dátuma
2017.12.05. 19:24
Népszava illusztráció
Halálra gázolt egy embert egy Szegedre tartó InterCity Pilis és Vecsés között, Pest megyében kedd délután; a szolnoki és a szegedi vonalon egyes vonatok várhatóan 20-40 percet késnek - közölte a Mávinform.

Azt írták: a vonat egy tiltott helyen átkelő embert gázolt el, aki a helyszínen meghalt.

Lezárták az egyik vágányt a hatósági helyszínelés idejére, a másikon lassabban közlekednek a vonatok, ez okozza a késéseket a Budapest-Cegléd-Szolnok és a szegedi vonalon.

Szerző

Gyilkosság az M5-ös autópályán - Fotók

Publikálás dátuma
2017.12.05. 11:20
FOTÓ: police.hu

Súlyos életellenes bűncselekmény történt az M5-ös autópálya Csengelei pihenőjében kedd hajnalban - írja a police.hu.

FOTÓ: police.hu

FOTÓ: police.hu

Egy ember meghalt, egy megsérült. A rendőrség forrónyomon bevezetett intézkedésekkel megkezdte a nyomozást. A helyszíni szemle idejére az érintett pihenőt lezárták. Az ügyben emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságon.

MTI Fotó: Donka Ferenc

MTI Fotó: Donka FerencSzerző

Egy órán belül elfogták a lótolvajt

Publikálás dátuma
2017.12.05. 10:47
A lovat visszaadták a gazdájának. Forrás: police.hu

Egy 34 éves karácsondi férfi a gyanú szerint december 4-én 13 óra körül bement egy helyi ingatlan udvarára és a kerítést megrongálva onnan egy lovat tulajdonított el - írja a police.hu.

A helyi körzeti megbízott rendőrök a helyszín közelében egy órán belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható V. Istvánt, akit előállítottak a rendőrkapitányságra és – őrizetbe vétele mellett – kihallgattak. Továbbá kezdeményezték előzetes letartóztatásának indítványozását. Az ellopott lovat a rendőrök visszaadták a tulajdonosának.

Szerző