Fordulat az újpesti címervitában

Másodfokon az Újpesti Torna Egyletnek adott igazat a bíróság az Újpest FC-vel szemben a nyár óta húzódó „címerügyben” – közölte a kerület közismerten sportkedvelő polgármestere, Wintermantel Zsolt. A politikus megjegyezte, hogy a labdarúgócsapat tulajdonosa, Roderick Duchatelet még a Kúriához fordulhat, „de ha van egy kis esze, még ma bejelenti, hogy visszaáll a régi rend!” Mint ismert, a sportklub címerének megváltoztatása heves szurkolói ellenkezést váltott ki, ám Duchatelet korábban azt közölte, hogy a döntés visszavonhatatlan.

Szerző

Meghalt idősebb Dárdai Pál

Publikálás dátuma
2017.12.08. 13:29
Illusztráció FOTÓ: SHUTTERSTOCK
Életének hatvanhetedik évében gyógyíthatatlan betegségben elhunyt idősebb Dárdai Pál – tudta meg a Nemzeti Sport. A pécsi futball legendás alakjának, a későbbi sikeres edzőnek a temetéséről később intézkednek. A család ezúton is kéri, hogy tartsák tiszteletben a gyászukat.

A Bundesligában szereplő Hertha BSC vezetőedzője, Dárdai Pál édesapja Véménden kezdte labdarúgó-pályafutását, a Komlói Bányász játékosaként debütált az NB I-ben. 1974-ben szerződött át Pécsre, a PMSC-ben 12 idényt húzott le, Magyar Kupa-döntőt játszott és bajnoki ezüstérmes lett. Futballozott a szerbiai FK Vojvodinában is, majd Komlón. Az 1988–1989-es szezonban egy mérkőzésen (az Újpest ellen) még pályára lépett a PMSC-ben, ebben az idényben fejezte be profi pályafutását, és edzőnek állt.

Szerző

Felborult egy autószállító Zsámbékon

Publikálás dátuma
2017.12.08. 11:53
MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Letért az útról, majd felborult egy autószállító Zsámbék külterületén. Több gépkocsi is leesett a járműről. A baleset idején sűrű köd volt a környéken.

Szerző