Ismét holttestre bukkantak a háztűzhöz riasztott tűzoltók

Halott embert találtak a tűzoltók szombat délelőtt egy porvai háztűznél - közölte a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

A tűzoltókat nagy füst miatt riasztották egy száz négyzetméteres családi házhoz. A zirci önkormányzati és a veszprémi hivatásos tűzoltók kiérkezésekor az épületben tűz már nem volt, a családi ház egyik helyisége azonban kiégett.  Az épületben a tűzoltók egy idős ember holttestét találták. Még vizsgálják, hogy az áldozat a tűz miatt halt meg, vagy már korábban életét vesztette - tette hozzá a szóvivő.

lásd még: Ezúttal kisgyerekek halálát okozta a lakástűz

Szerző

Kiégett egy furgon Szigethalmon (fotó)

Publikálás dátuma
2017.12.09. 15:06
MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Kiégett egy furgon Szigethalmon, a Mária utcában december 8-án. A járműben gázpalackokat is tároltak, amelyek közül kettő felrobbant. A tűzesetnél egy ember megsérült.

Szerző

Baleset után egyezkedtek, amikor elgázolták az egyik sofőrt

Belehalt sérüléseibe az a 61 éves férfi, akit autója mellett gázolt el egy tehergépkocsi pénteken Jászberény külterületén - közölte a rendőrség honlapján a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság.

A 31-es számú főút 80-as kilométerénél egy személyautó és egy tehergépkocsi karambolozott. Az anyagi káros baleset után a két sofőr az út szélén egyezett meg a felelősség kérdésében - olvasható a police.hu-n. Egyikük - a ködös időben, sötét ruhában - szabálytalanul ment vissza járművéhez az úttesten keresztül, amikor egy tehergépkocsi elütötte. A mentők kórházba szállították a férfit, aki azonban a gyors segítség ellenére később életét vesztette - közölte a rendőrség.

Szerző