Tragédia: Meghalt a pénteken született hajdúszoboszlói hármasikrek édesanyja

A Tündérkör Alapítvány adott hírt a tragédiáról: pénteken egy anyuka 3 gyönyörű gyermeknek (Mira, Léna, Milán) adott életet, de végül tragikus körülmények között elhunyt. "Az apuka kamionosként dolgozik, teljesen tanácstalan, a helyzetük pedig az esemény miatt kilátástalan. Egyedül maradt újszülötteivel. Nem soroljuk fel, hogy mi mindenre lenne szükségük, de sok apróság is igen fontos lehet. Minden segítség számít! Kérünk benneteket, ha érdemileg nem is, de egy megosztással kérünk benneteket, hogy segítsünk! Az apukát kereshetitek közvetlen a Facebookon, hogy miben szenvednek hiányt” - írták a segítségkérő posztban.

Szerző
2017.12.17 09:16

Teherautóval gázoltak halálra egy biciklit toló férfit

Publikálás dátuma
2018.09.26 11:41

Fotó: police.hu/
Kikerülni próbálta, ám helyette elsodorta a biciklist a kisteherautó.
Halálos baleset történt szerda hajnalban a 64-es számú főúton, Igar külterületén - tájékoztat honlapján a rendőrség. Egy kisteherautó egy kikerülési manőver során elsodort egy vele azonos irányba közlekedő 48 éves férfit, aki a kerékpárját tolta.
A férfi belehalt sérüléseibe.
A helyszíni szemle véget ért, a rendőrök délelőttre feloldották a forgalomkorlátozást.
2018.09.26 11:41

Elutasított férfi verte belvárosi kirakatpárkánynak egy nő fejét

Publikálás dátuma
2018.09.26 11:15
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock/
A nyílt utcán verte össze egy 50 éves kaposvári férfi az őt befogadó fiatal nőt, mert az visszautasította szexuális közeledését. Kétszer is rálőttek, úgy is tovább ütötte áldozatát. Vádat emeltek ellene.
A férfi a legutóbbi börtönbüntetéséből történt szabadulása után hajléktalanként élt, amíg a sértett baráti szívességből 2018 januárjában befogadta a házába - írja az ügyészség.
A vádlott a rövid együttlakásuk alatt úgy próbált szexuálisan közeledni a nőhöz, hogy ezzel otthonából is sikerült elüldöznie őt.
A sértett, aki ekkor már egy ismerősénél lakott, január végén Kaposvár belvárosában személyes találkozót beszélt meg a vádlottal. Arra kérte, menjen el a házából. A vádlott azonban a sértett kérésétől indulatba jött, és
"féltékenységében" a nyílt utcán bántalmazni kezdte a nőt, akit a földre rántott, többször ököllel megütött, illetve a fejét a járda melletti kirakat párkányának is nekiverte.
A sértettet a találkozóra elkísérte az a mozgáskorlátozott ismerőse is, akihez a vádlott közeledése miatt költözött. Miután a gépkocsiban ülő férfi látta, hogy a vádlott bántalmazza a nőt, magához vette a gáz-riasztó fegyverét, és azzal
két lövést adott le a vádlottra. A férfi azonban a lövések eldördülése után is tovább ütötte a nőt.
A férfit végül a kiérkező rendőröknek kellett megfékezniük. A sértettnek a bántalmazás miatt több 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérülése keletkezett.
Az ügyészség a többszörös visszaesőnek minősülő, jelenleg más ügyben jogerős szabadságvesztés büntetését töltő vádlottal szemben halmazati büntetésként fegyházbüntetés és közügyektől eltiltás kiszabására tett indítványt, míg a sértett segítségére siető férfival szemben az eljárást – a nyomozást irányító ügyészség jóváhagyásával – a Kaposvári Rendőrkapitányság jogos védelem miatt megszüntette.
2018.09.26 11:15