Előfizetés

Hárman sérültek meg egy árokba borult személyautóban

Lesodródott az úttestről és az út menti árokba borult egy személyautó szerda reggel Jász-Nagykun-Szolnok megyében, a Jánoshida és Jászboldogháza közötti úton. A balesethez a jászberényi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. Elsődleges információink szerint a balesetben három ember megsérült, ezért őket a mentők ellátják.

Lángba borult egy kisteherautó Algyő közelében

Teljes terjedelmében égett egy kisteherautó szerda reggel Csongrád megyében, a 47-es főút Hódmezővásárhely és Algyő közötti szakaszán. A tűzhöz a hódmezővásárhelyi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik két vízsugárral oltották el a lángokat, majd megkezdték a jármű visszahűtését és átvizsgálását. A katasztrófavédelem elsődleges információi szerint az eset során senki nem sérült meg.

Nőt bántalmazott, ezt a férfit keresi a rendőrség (videó)

Publikálás dátuma
2017.12.19. 16:47
Fotó: police.hu
Az életvédelmi nyomozók keresik azt az ismeretlen férfit, aki ellen Kőbányán folytatnak nyomozást.

A vizsgálatot a Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya folytatja életveszélyt okozó testi sértés miatt - közölte a police.hu.

Az ismeretlen férfi 2017. december 13-án este háromnegyed hét körül a X. kerületi Szállás utcában bántalmazott egy nőt, aki életveszélyes sérüléseket szenvedett.  

A 25 év körüli elkövetőről egy térfigyelő kamera felvételeket készített, ezt a rendőrség közzétette. A férfi a bűncselekmény elkövetésekor sötét, csíkos kötött sapkát, zöld-fekete overált és hátizsákot viselt.