Előfizetés

Már a gyilkosságiak keresik az eltűnt zuglói MSZP-s képviselőt

Már a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) életvédelmi nyomozói keresik Sápi Attilát. A BRFK ugyanis átvette a zuglói szocialista politikus ügyét a monori kapitányságtól. Sokan úgy vélik, azért, mert a volt önkormányzati képviselő már nem él. Akiről ennyi idő után sem érkezik semmilyen új információ, az vélhetően már nincs az élők sorában – mondták a Magyar időknek régi nyomozók. A BRFK csak annyit közölt: a rendőrség a férfit továbbra is eltűntként keresi. Még legalább 88 évig, hiszen a körözési törvény rendelkezései alapján az eltűntként való körözés elévülési ideje 90 év. 2018. január 5-én lesz két éve, hogy az akkor 43 éves Sápi Attila melegítőben, sportcipőben elindult valahova budapesti bérlakásából, azóta nem tudni róla.

Még fel sem virradt - Három holttest a 21-es úton (fotók)

Publikálás dátuma
2017.12.21. 09:32
A helyszín környéke, 21-es út - Google Street View

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt ma 5 óra 40 perckor, a 21-es számú főúton Tar és Mátraverebély között, ahol két személygépkocsi - eddig tisztázatlan körülmények között - összeütközött - írja a police.hu. A baleset következtében három személy a helyszínen életét vesztette, többen megsérültek.  A körülmények vizsgálata megkezdődött.

Kisiklott egy tehervonat a ferencvárosi állomáson

Publikálás dátuma
2017.12.21. 09:19
Illusztráció/Shutterstock

Kisiklott egy tehervonat egy kocsija csütörtök hajnalban a ferencvárosi állomáson, és elzárta a Kelenföld felé vezető egyik vágányt, valamint a Ferencváros és a Soroksári út állomás közötti mindkét vágányt - közölte a MÁV Zrt. kommunikációs igazgatósága az MTI-vel. A vonatok Kőbánya-Kispest, illetve a Keleti pályaudvar helyett a Soroksári út állomásig közlekednek, és onnan indulnak Kunszentmiklós-Tassra, illetve Kelebiára. Ferencváros és Kelenföld között egy vágányon, hosszabb menetidővel közlekednek a vonatok.  

Az utasok a Soroksári út állomást BKV járatokkal közelíthetik meg.