Egy 24 éves fiatal halt meg a fának csapódott autóban (fotók)

Publikálás dátuma
2017.12.27. 15:07
Illusztráció/Shutterstock

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt ma déltájban a 81-es számú főúton Ászár és Mezőörs között az 56-os kilométerszelvénynél - informál a police.hu. 

Egy Citroen típusú személygépkocsival közlekedő 24 éves férfi az előtte haladó jármű előzését megkezdte. A manőver során a járművével baloldalon az  útpadkára hajtott, majd visszatért a saját forgalmi sávjába és jobbra az árokba lehaladt, ahol fának ütközött.

A baleset helyszínelése és a műszaki mentés 16 óra 10 perckor befejeződött a forgalom ismét zavartalanul haladhat. 

Szerző
Frissítve: 2017.12.27. 18:37

Holttestet találtak a Tiszában - Az eltűnt gimnazista lehet

Publikálás dátuma
2017.12.27. 14:20
A kép illusztráció/Shutterstock
A 17 éves gimnazista december 22-én egy buli után tűnt el Szolnokon. A Tisza-parton történt az eset. A legfrissebb hírek szerint egy holttestet találtak a rendőrök a vízben, az aggodalmak szerint Bence lehet az. A Szolnoki Napló már konkrétan azt írja, hogy a gimnazista holttestére bukkantak. Update: A fiú már nem szerepel a rendőrség honlapján az eltűnt személyek között.

A szolnoki Verseghy Ferenc Gimnáziumban­ tanuló 17 éves fiúnak kiterjedt baráti köre volt, írta az eltűnés után a Blikk. Bulizni ment a barátai­val, és éjjel 1 óra körül indultak­ haza a Tisza-parti klubból. „Harmincöten voltunk a bulin, kis csoportokban szállingóztunk haza - mesélte a fiú legjobb barátja. - Én két barátommal jöttem el a szórakozóhelyről, és megálltunk az út szélén, nem messze a hídtól. Ekkor láttam utoljára Bencét, egyedül, magába mélyedve ballagott a híd felé. Odakiáltottam neki, hogy jön-e velünk tovább, de nem válaszolt. Gondoltam, biztosan hazamegy inkább. Később tudtam csak meg, hogy aznap este nagyon rossz kedve volt, és senki se tudta, miért". Bence telefonja napok óta ki volt kapcsolva, a közösségi oldalára sem jelentkezett be. A rendőrség körözést adott ki, és keresőkutyákkal többször átfésülték a környéket. 

Az eltűnt fiút a vízlabdások is keresték a Facebook-on. 

A legfrissebb hírek szerint a fiút napok óta ke­reső csa­pa­tok holt­tes­tet ta­lál­tak a Ti­szá­ban, közel ahhoz a hely­hez, ahol Bencét utol­jára lát­ták. A Szolnoki Napló azt írja: ugyan egyelőre meg nem erősített információik szerint, de sajnos a 17 éves fiút találták meg holtan. Édesapja közösségi média profiljának posztjához egy kommentelő azt írta, megtalálták a táskáját és a kabátját. Később meg nem erősített forrásból értesült úgy a lap, hogy a "száz lábú hídnál" egy holttestet a vízből emeltek ki. Egy másik kommentelő, aki kutyákkal, önkéntesként kereste a fiút, azt írta, kutyájával csúszásnyomokat találtak a parton, de akkor még nem gondolták, hogy ez a fiútól származhatott. A holttestet még nem azonosították, de ez hamarosan megtörténhet.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivője egyelőre annyit közölt az MTI-vel, hogy a hivatásos tűzoltók egy holttestet emeltek ki a Tiszából szerdán Szolnokon a "százlábú hídnál". A haláleset körülményeit a szolnoki rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja. Egyelőre nem erősítették meg azt a sajtóinformációt, hogy  a karácsony előtt eltűnt 17 éves tiszavárkonyi fiú holttestét találták meg.

UPDATE: A fiú már nem szerepel a rendőrség honlapján az eltűnt személyek között.

Szerző
Frissítve: 2017.12.27. 19:12

Kamionnal ütközött - Szörnyethalt a sofőr Bács-Kiskun megyében

Egy ember életét vesztette szerdán egy Kiskőrös és Páhi között történt balesetben, az érintett útszakaszt lezárták - közölte a rendőrség honlapján. A két Bács-Kiskun megyei település közötti úton egy személyautó és egy kamion ütközött, előbbi vezetője olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. Az útszakaszt a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárta a rendőrség. A tehergépjárműveket Kaskantyú irányába, a személygépkocsikat a környező földutakra terelik.

Szerző