Frontálisan ütközött Debrecenben a részeg sofőr - Fotók

Publikálás dátuma
2018.01.09. 10:30
Fotók: police.hu

Egy férfi közlekedett az általa vezetett Renault típusú személyautóval 2018. január 8-án 16 óra körül Debrecenben, a Derék utca szervizútján. A sofőr jobbra kanyarodott, a Kishegyesi út irányába, amikor eddig tisztázatlan körülmények között áttért a menetirány szerinti baloldali forgalmi sávba, ahol összeütközött egy kisteherautóval - írj a police.hu

A baleset következtében a Volkswagen egyik utasa, valamint a Renault vezetője könnyű sérüléseket szenvedtek, őket a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték. A rendőrök alkoholszondát alkalmaztak a járművek vezetőivel szemben, ami a Renault sofőrjénél pozitív eredményt mutatott. A baleset körülményeit a Debreceni Rendőrkapitányság vizsgálja.

Szerző

Több száz tő cannabis egy ócsai házban - Videó!

Publikálás dátuma
2018.01.09. 09:51
Forrás: police.hu

A Dabasi Rendőrkapitányság nyomozói 2018. január 8-án házkutatást tartottak egy ócsai ingatlanban, amelynek során mintegy 250 tő kifejlett cannabis növényt és palántát, továbbá a növények termesztéshez szükséges eszközöket találtak és foglaltak le - számolt be a police.hu.

A rendőrök a házban elfogtak egy 41 éves táborfalvai férfit, akit előállítását követően kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki.

A további eljárást - a gyanúsított őrizetbe vétele mellett – a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja, egyúttal előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Szerző

Motoroshalál a 10-esen

A helyszínen meghalt egy motoros, miután összeütközött egy  személyautóval a 10-es úton Tokodaltárón. A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a motorkerékpáros szabályosan közlekedett, amikor a szemből balra kanyarodó személygépkocsival karambolozott. A helyszínelés idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.(police.hu) 

Szerző