Előfizetés

Halálra gázolt egy embert a HÉV Kerepesnél

Publikálás dátuma
2018.01.10. 09:19
Népszava illusztráció
Elgázolt egy embert a Budapest-Gödöllő vonalon közlekedő HÉV szerdán hajnalban Kerepesnél, a nyílt pályán - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

Tájékoztatásuk szerint az elgázolt ember a helyszínen életét vesztette. A gödöllői hivatásos tűzoltók biztosítják a helyszínt és segítenek a holttestet kiemelni a kocsik alól.

A szerelvényen utazó három utas nem sérült meg. A vonalon egy vágányon jár a HÉV, így a helyszínelés befejezéséig kisebb késések várhatóak a közlekedésben.

Horror Pásztón - Csecsemőfejet talált egy kutya

Publikálás dátuma
2018.01.09. 19:00
Forrás: Facebook

A Bors értesülései szerint hétfő este talált rá az újszülött fejére a kutya, aki ráadásul hazavitte a lelelet, és letette a gazdája elé.  A hatóságok nagy erővel keresni kezdték a tettest, aki - mint kiderült - maga a szülőanya volt. A pásztói nő szülés után levágta újszülött fia fejét. A lap érdeklődött a rendőrségnél, ahonnan a következő válasz érkezett:

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába állampolgári bejelentés érkezett, miszerint Pásztó belterületén egy újszülött testrészét találták meg. Az elsődleges nyomozati cselekményeket és az adatgyűjtést hatóságunk megkezdte. Az eset körülményeit emberölés bűntett gyanúja miatt, büntetőeljárás keretében szakértők bevonásával vizsgálja a rendőrség. A nyomozás érdekeire való tekintettel, az üggyel kapcsolatban jelenleg egyéb információt nem áll módunkban kiadni – írta a sajtóreferens.

Tömegkarambol Budapesten - Nyolc autó ütközött

Nyolc autó összeütközött a Soroksári úton kedd délután, torlódásra kell számítani Budapest IX. kerületében. A tájéköztatás szerint senki nem sérült meg a balesetben ( ami a 158. számú ház előtt történt ) de a forgalom - rendőri irányítással - csak egy sávon halad, váltakozó irányban. (police.hu)