Kamionnal ütközött - Azonnal meghalt (fotó)

Publikálás dátuma
2018.01.30. 09:04

Mára virradó éjszaka történt a halálos baleset a 442-es számú főút 22. kilométerszelvényében, ahol egy kamion és egy személygépkocsi ütközött össze. A személyautó vezetője a helyszínen életét vesztette. 

Szerző

Súlyos baleset Budapesten - Falnak csapódtak az ütköző járművek (fotók)

Publikálás dátuma
2018.01.30. 08:58
MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Négyen megsérültek egy balesetben kedden hajnalban, amikor egy kisteherautó autóbusszal ütközött a XX. kerületben - tájékoztatta az MTI-t Kisdi Máté, a Budapesti Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

A baleset a Szent Imre herceg és a Kossuth Lajos utca kereszteződésében történt, az útszakaszt a helyszínelés idejére lezárták. A két jármű közeli házfalaknak csapódott, az autóbusz egy patika épületének szerkezetét rongálta meg, az épület állapotát statikus vizsgálja - tette hozzá. Megerősítette, hogy az elsődleges információk szerint a balesetnek négy sérültje van - egyikük a kisteherautóban utazott, hárman a busz utasai voltak -, két embert a mentők kórházba vittek.

Szerző

Frontális ütközés, halál az M9-esen

Frontálisan ütközött két személygépkocsi az M9-es autóúton, Bogyiszló közelében, a balesetben egy ember meghalt - közölte honlapján a rendőrség. A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint az egyik járművet vezető férfi vesztette életét, a vele utazó nőt súlyos sérülést szenvedett. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az utat lezárták. A Szekszárdtól Baja felé közlekedők az M6-os autópályán vagy a 6-os úton, a Szekszárd felé haladók az 51-es úton kerülhetnek.

Szerző