Füstbe ment a foci

Egy kazán meghibásodása okozta füst miatt ki kellett üríteni a városi sportcsarnokot szombat délelőtt Tolnán, ahol teremlabdarúgó tornát rendeznek.

A Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása szerint mintegy száz embernek kellett elhagyni az épületet. A szekszárdi hivatásos és a tolnai önkormányzati tűzoltók áramtalanították a berendezést, és kiszellőztették a kazánházat. Az Alta Ripa teremlabdarúgó torna résztvevői fél óra elteltével visszatérhettek a csarnokba.

Szerző
Témák
Tolna füst

Halálos buszbaleset Nagykállónál - Fotók

Publikálás dátuma
2018.02.03. 10:13
MTI Fotó: Balázs Attila
Menetrend szerint közlekedő autóbusszal ütközött egy személyautó szombat reggel Nagykálló belterületén, a balesetben egy ember meghalt - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF).

A közlemény szerint a balesetben ketten sérültek meg, mindketten a személyautóban utaztak, egyiküket a mentők már nem tudták újraéleszteni. Az elsődleges információk szerint a buszon utazók közül senkinek nem esett baja. 

MTI Fotó: Balázs Attila

MTI Fotó: Balázs Attila

Szerző

Gázolt a vonat Ferencvárosnál

Befejezték a hatósági intézkedéseket a reggeli gázolás helyszínén, Ferencváros vasútállomásnál, a vonatok Kőbánya-Kispest és Ferencváros között ismét mindkét vágányon közlekedhetnek - közölte a Mávinform.

A baleset miatt a reggeli órákban a Kőbánya-Kispest-Kunszentmiklós-Tass, illetve a Kőbánya-Kispest-Tárnok viszonylatú személyvonatok 20-30 perccel hosszabb menetidővel közlekedtek. 

A Mávinform azt is közölte, hogy Áta és Villány között is újraindult a vonatközlekedés, miután a katasztrófavédelem és a vasúttársaság munkatársai eltávolították a vasúti pályára kidőlt fát. A reggeli órákban nem volt vonatközlekedés a Pécs-Mohács vonalon, mert egy motorvonat nekiütközött a fának.

Szerző
Frissítve: 2018.02.03. 08:58