Friss hírek Mészöly Kálmán állapotáról

Publikálás dátuma
2018.02.07. 13:34
Fotó: Népszava
Javult a Vasas és a magyar válogatott legendás labdarúgójának állapota: kezd kilábalni a bakteriális tüdőgyulladásból, ha ez így folytatódik, akár napokon belül kiengedhetik a kórházból - írja a Blikk.

"Szépen javult édesapám állapota az utóbbi napokban, látszik, hogy sokkal jobban érzi magát, és az orvosok is megnyugtató információkkal szolgáltak – mondta ifjabb Mészöly Kálmán. Azt mondták, hogy a magas lázzal járó, kétoldali tüdőgyulladást okozó baktérium már nincs a szerve­ze­té­ben, pár nap múlva haza is térhet.

Mint megírtuk, a Szőke Sziklát múlt hét végén szállították a János kórház intenzív osztályára, ahonnan a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikára vitték, ott kiderült, koszorúér-szűkülete van, de egyelőre nincs szükség műtétre, ezért a Szent János Kórházban ápolták tovább. Fia elmondása szerint a legendás labdarúgó nem viseli jól, hogy egy helyben kell lennie. "Sokat zsörtölődik a fekvés miatt, de ő már csak ilyen. Szerencsére azért a jó kedélye sem hagyta el, hiszen a nővérekkel és velünk is viccelődik. Az ugratások azt jelzik, tényleg jobb a közérzete és a hangulata" - tette hozzá ifjabb Mészöly Kálmán.

Szerző