Szintén egy "szakítás szélén álló " sztáredző tűnt fel Katinka közelében

Publikálás dátuma
2018.02.14 09:33
A spanyol Mireia Belmonte ünnepli Fred Vergnoux edzőjével, hogy megnyerte a női 200 méteres pillangó döntőt a 2017-es FINA világ
Fotó: /
Az úszósport egyik legkiválóbb trénerével, a francia Fred Vergnoux-vel, az olimpiai bajnok Mireia Belmonte edzőjével készülhet a jövőben Hosszú Katinka – értesült a Bors. A szakember szeretne hazatérni Spanyolországból, ám Belmonte nem hajlandó elhagyni a hazáját, kapcsolatuk a szakítás szélén áll. 

Vergnoux ugyanolyan mélypontról hozta fel Belmontét, mint Shane Tusup Hosszút. A spanyol úszúnő 2015-ben súlyos vállsérülést szenvedett, emiatt ki kellett hagynia a kazanyi vb-t. A visszavonulás is felmerült benne, - akárcsak annak idején, London után Katinkában-  ám Vergnoux segítségvel leküzdötték az akadályt - emlékeztet a lap. 

A spanyol Mireia Belmonte ünnepli Fred Vergnoux edzőjével, hogy megnyerte a női 200 méteres pillangó döntőt a 2017-es FINA világbajnokságon, 2017. július 27-én Fotó: CHRISTOPHE SIMON / AFP

A spanyol Mireia Belmonte ünnepli Fred Vergnoux edzőjével, hogy megnyerte a női 200 méteres pillangó döntőt a 2017-es FINA világbajnokságon, 2017. július 27-én Fotó: CHRISTOPHE SIMON / AFP

Nem egyszerű eset a francia, hihetetlen kemény szakember. Ha jönnek a sikerek, akkor nagyon szeretik a tanítványok, ha nem, akkor viszont gyűlölik, Shane-hez hasonlóan szélsőséges típus. Kérdés, hogy ha haza akar térni, Magyarországra miért jönne? - latolgatja a helyezetet egy, a Bors által megszólaltatott szakember. A pénz aligha lenne mellékes: az egymillió forintos fizetés nemzetközi szinten is átlag felettinek számít, ráadásul sztáredzőknél megszokott, hogy százalékot kapnak egy-egy Világkupa-sikerből.

Szerző
2018.02.14 09:33

Elmarad egy koncert a Szigeten

Publikálás dátuma
2018.08.14 13:25
Illusztráció: AFP
Fotó: AFP/
Betegségre hivatkozva kedden délelőtt lemondta a Sziget utolsó napjára hirdetett koncertjét Fever Ray svéd énekes-dalszerző.
Eredeti nevén Karin Dreijer a Knife duóból kiválva kezdett szólókarrierbe. Az eredeti hangú énekesnő sajátos jelmezekben látványos színpadi show-val kápráztatja el közönséget - írta a Bors.
Fever Ray egyik legismertebb száma a Vikingek sorozat főcímdala, az If I Had a Heart - olvasható a hvg.hu-n.
Témák
sziget
2018.08.14 13:25

A támadások miatt törölte Twitter-fiókját a leszbikus szuperhőst alakító színésznő

Publikálás dátuma
2018.08.13 15:49
Illusztráció: AFP
Fotó: AFP/
A kommentelők miatt törölte Twitter-profilját Ruby Rose. Az internetezők vegyes érzelmekkel fogadták, hogy az ausztrál modell-színészt kérték fel az első tévés leszbikus szuperhős, a Batwoman címszerepének eljátszására.
Ruby Rose az Instagramon osztotta meg: őt választották a The CW Network hamarosan induló, Batwoman című sorozatának főszerepére - írta a 24.hu. Mint írta, ezzel gyerekkori álma vált valóra. 
Az internetezőket azonban megosztotta, hogy az első képernyőn megjelenő leszbikus szuperhőst a magát "gender fluid"-nak, azaz egyik nemhez sem tartozónak valló modell-színésznő játssza. Sokan örültek, ám az ausztrál művész rengeteg kritikát is kapott a közösségi oldalain, ezért törölte a Twitter-fiókját és szigorított az Instagram-profiljának beállításain is - írta a BBC. Mint fogalmazott, közösségimédia-szünetet tart és a munkára koncentrál.
A Batwoman sorozat, amelynek a 2006 óta nyíltan meleg Kate Kan a főszereplője, várhatóan jövő év végén lesz látható. 
Témák
Batwoman
2018.08.13 15:49