Székhelyi József: jól vagyok, de nem mindig egyformán jól

Publikálás dátuma
2018.03.08 10:30
Illusztráció: Népszava
Fotó: /
Bevált az orvosi terápia és Székhelyi József saját "taktikája", harmadára zsugorodott a tüdődaganata - írja a Bors.

Mint megírtuk, a színművésznél novemberben diagnosztizáltak tüdőrákot, a műtét óta mindent megtesz a gyógyulásáért, betartja orvosai utasításait és még saját gyógymódot is kidolgozott. A terápiája működik, eltűnőben van a rák. "Jól vagyok, de nem mindig egyformán jól. Most nagyon nehéz, mert a Tahi (Tahi Tóth László - a szerk.) temetése megvisel, de remélem, talpra állok. Gyűjtögetem az erőt" - fogalmazott Székhelyi József. A színész az onkológia diadalának nevezte, hogy él, mint mondta nagyon erős méreggel pusztítják a daganatát.

"Zsugorodik az anyaráksejt, amely az áttéteket szülte." Székhelyi József azt is elmondta, a terápia legyengíti, mint fogalmazott egy golyóstollat is súlyosnak érez. A saját gyógymódjáról szólva hozzátette: "A szakmai aktivitás fontossága és a nem betegségtudatos lét a legnagyobb ellensége ennek a szörnyű nyavalyának. Úgyhogy szerencsémre két kiemelkedő feladatom is van, ami terápia a köbön." A színész a sorstársainak is üzent: "Nem szabad feladni! Küldetéstudattal, az élet szerelmeseként kell élni. Le kell tudni győzni!" 

Szerző
2018.03.08 10:30

„Jövök, Budapest” – Ismét üzent a magyaroknak Terence Hill

Publikálás dátuma
2018.09.18 12:47

Fotó: AFP/APA-PictureDesk/
Szeptember 20-án több helyszínen is találkozni lehet a színésszel.
Ezúttal A Nevem: Thomas című új filmjének bemutatója alkalmából üzent magyar rajongóinak Terence Hill a Facebook-oldalán. Azt írta, hogy csütörtökön a Corvin mozi előtt és a Corvin moziban is ott lesz a 20 órakor kezdődő esti vetítés miatt, de a délutáni vetítéseken nem tud ott lenni. A Syma csarnokban is megjelenik majd. „Jövök, Budapest” – üzente.
Terence Hill még szeptember elején, ugyancsak a Facebook-oldalán jelentette be, hogy szeptember 20-án Magyarországra érkezik. A bejegyzéssel együtt megosztotta filmjének magyar nyelvű előzetesét is. A road movie, amelynek Terence Hill rendezője és főszereplője is, Bud Spencernek állít emléket.
2018.09.18 12:47
Frissítve: 2018.09.18 12:47

Megszületett Orbán Viktor harmadik unokája

Publikálás dátuma
2018.09.18 12:46
A miniszterelnök Aliz unokájával
Fotó: Orbán Viktor hivatalos Facebook oldala/
Orbán Ráhel második gyermeke hétfőn reggel született meg.
Hétfőn reggel a fővárosi Szent Imre kórházban látta meg a napvilágot Orbán Ráhel második gyermeke. A Blikk információi szerint a miniszterelnök este meglátogatta a lányát és az unokáját.
2018.09.18 12:46
Frissítve: 2018.09.18 16:07