Előfizetés

A halálba ugrott egy férfi a biatorbágyi viaduktnál

Publikálás dátuma
2018.03.15. 20:46
Shutterstock illusztráció
Csütörtökön délután leugrott a biatorbágyi viaduktról és szörnyethalt egy középkorú férfi - tudta meg a 24.hu. 

A portál információját András Tamás, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője megerősítette. Közölte, hogy gyilkosság gyanúja nem merült fel, ezért közigazgatási eljárás keretein belül vizsgálják az esetet.

Busszal ütközött egy kerékpáros - Esélye sem volt a nőnek

Meghalt egy nő csütörtökön Tégláson, amikor kerékpárjával összeütközött egy autóbusszal - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel.Dobó Dénes elmondta: a 60 éves nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Tragédia! Belehalt a kutyatámadásba egy másfél éves kislány

Publikálás dátuma
2018.03.13. 16:22
Shutterstock illusztráció
Egy nyúli családi ház udvarán harapta meg az otthon lévő gyermeket a család kutyája - közölte internetes oldalán a rendőrség. 

Információik szerint kedden 10 óra körül egy nyúli családi ház udvarában egy gyermeket megharapott a család kutyája. A kisgyermek a harapás következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházban életét vesztette.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság gondatlanságból elkövetett emberölés vétségének gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

A Kisalföld  úgy tudja, egy másfél éves kislány az áldozat. 

A győri Petz-kórház orvos igazgatója, prof. Oláh Attila a lapnak annyit mondott el: a kicsi lány olyan súlyos sérülésekkel érkezett a kórházba, kivérzett állapotban, hogy esélye sem volt sajnos a túlélésre. A kutya a fejét harapta meg, s összeroppantotta a koponyáját.  

Információik szerint már a helyszínen újra kellett éleszteni a kisgyereket, ami a mentőben is folytatódott, egészen addig, amíg Győrbe, a kórházba nem értek.