Előfizetés

Rafael Nadal újra versenyez

Publikálás dátuma
2018.03.28. 07:58

A hétfőtől újra világelső Rafael Nadal jövő hétvégén a tenisz Davis-kupa negyeddöntőjében versenyez újra a német csapat ellen.  A 31 éves spanyol legutóbb januárban, az Ausztrál nemzetközi bajnokság negyeddöntőjében játszott, de combproblémák miatt az ötödik szettben feladta a Marin Cilic elleni meccset.

Neuer újra edzésben

Publikálás dátuma
2018.03.28. 07:57
Forrás: fcbayern.com

Edzésbe állt Manuel Neuer, a Bayern München labdarúgócsapatának világbajnok kapusa, aki csaknem hét hónapja harcképtelen. A 32. születésnapját ünneplő játékos kedden kétszer tíz percet kocogott a bajorok edzőközpontjában. „Nem akarok semmit elsietni, mert ha megint történik valami a lábammal, az már a pályafutásomba kerülhet” – jelentette ki a France Football szaklap által 2017 legjobb kapusává választott Neuer.

Capello kispad nélkül maradt

Az olasz Fabio Capello közös megegyezéssel távozott a kínai élvonalban szereplő Csiangszu Szuning labdarúgócsapatának vezetőedzői posztjáról. A 71 éves szakvezető 2017 júniusa óta irányította az együttest, mellyel tavaly a 12. helyen végzett a bajnokságban, az új idényt pedig egy győzelemmel és két vereséggel kezdte. Utódja a román Cosmin Olaroiu lett, aki három évre szóló szerződést írt alá.

Távozásával felröppent a pletyka, miszerint Capello veszi át az olasz válogatott szövetségi kapitányi posztját, amelyről Gian Piero Ventura novemberben lemondott. Az olasz szakember egyébként még nem ült hazája legjobbjainak kispadján, sőt egyedül az angol válogatottat irányította 2008 és 2012 között.

Jelenleg Luigi Di Biagio megbízott edzőként irányítja a Squadra Azurrát, melynek következő kapitányát májusban nevezik ki.