Előfizetés

Orbán Nagykanizsán: riogatás, nyugdíjasok, csókok

Publikálás dátuma
2018.03.29. 17:25
Az elmaradhatatlan nyugdíjas "tömeg" az elégedett választó puszijával... Forrás: Facebook/Orbán Viktor hivatalos oldala

- Ha beengedjük a migránsokat, el kell őket tartani - mondta Orbán Viktor miniszterelnök kampánykörútjának nagykanizsai állomásán, ahová azért látogatott a kormányfő, hogy a Fidesz-KDNP és annak helyi jelöltje, Cseresnyés Péter államtitkár támogatására buzdítsa a helyieket. A zaol.hu tudósításából kiderült, Orbán először Dénes Sándor polgármesterrel tárgyalt, s megállapodtak, hogy a téli rezsicsökkentés számítási módja szerint a támogatásban kevésbé részesülő társasházak lakóinak is a rendelkezésére bocsátják a hiányzó támogatási hányadot. A tárgyalás után Orbán a városháza lépcsőjéről beszélt 5-600 főnyi hallgatóságához. Többek között kijelentette, az elmúlt nyolc évben megmentették az országot a pénzügyi csődtől, új Alaptörvényt alkottak, visszafizették az IMF-hitelt, elindították az új közmunkaprogramot, s a legnehezebb pillanatnak nevezte, amikor megindult a migránsok áradata az országon keresztül Nyugat-Európa felé, ám ezt a problémát is megoldották.

- A befogadott migránsokat először is el kell helyezni - jelentette ki a kormányfő, majd hozzátette: Nagykanizsa e tekintetben nincs jó helyzetben, hiszen van a városban laktanya, s a bevándorlókat először „ott szokták elhelyezni”…

Természetesen a miniszterelnök Facebook-oldalán ma is összevágott videóval, fotókkal számolt be kampánykörútjának egyik mai állomásán történtekről.