Kifosztották a templomi perselyt

Publikálás dátuma
2018.04.01. 15:22
Fotó: police.hu
Az autópályáról szedték ki a rendőrök azt a két férfit, akik feltörték egy zsámbéki templom perselyét.

Két férfi felfeszítette és kifosztotta ki az egyik zsámbéki templom adománygyűjtő perselyét, írja a police.hu. A nyomozás adatai szerint a két férfi egy Ford típusú személygépkocsival távozott a helyszínről. Az esetről a rendőrök bejelentést kaptak, az elkövetők autóját az M1-es autópálya 17. kilométerszelvényénél megállították, a két férfit a Budaörsi Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket. A nyomozók a budapesti lakosoktól a bűncselekményből származó készpénzt lefoglalták - a perselyben mintegy 100 ezer forint lapult.

Szerző

Baleset a ferihegyi repülőtéren

Publikálás dátuma
2018.04.01. 15:01
Fotó: Népszava
Két busz összeütközött vasárnap a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, a balesetben kilenc ember megsérült.

Két busz összeütközött vasárnap a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, a balesetben kilenc ember megsérült, írja a police.hu. A baleset délelőtt fél tízkor történt a reptér 2B terminálján. Az első információk szerint ketten súlyosan, nyolcan könnyebben sérültek meg, azóta ez a szám változott összesen kilencre.

Hardy Mihály, a Liszt Ferenc-repülőteret üzemeltető Budapest Airport kommunikációs vezetője elmondta, a balesetben a Malév Ground Handling két busza érintett, amelyek a Wizzair Bukarestből érkező járatáról vitték az utasokat a terminálhoz. Az egyik jármű hátulról hajtott bele az előtte haladóba.

Hardy Mihály elmondása szerint főként román állampolgárságú sérülteket kellett ellátni, akik közül egyikük nyaki-, illetve gerincsérülést szenvedett. A helyszínelés végeredményeképpen 9 személy sérült meg, közülük 1 fő súlyos, 8 fő könnyű sérülést szenvedett.

Szerző

Sokkoló fotók a Szentmártonkátai halálos balesetről

Publikálás dátuma
2018.04.01. 11:53
MTI Fotók: Lakatos Péter
Meghalt egy ember, miután autójával lesodródott az útról Szentmártonkáta közelében - tájékoztatta a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

Szentmártonkáta belterületén, a Szecsői úton egy személygépkocsi haladása során többször megpördült, majd a tetejére borulva állt meg. Az autó vezetője a helyszínen meghalt.

A rendőrök befejezték a helyszínelést, a 31-es számú főúton ismét zavartalanul halad a forgalom.

Szerző