Gázpalackokat hoztak ki tűzoltók a lángoló házból (videó)

Publikálás dátuma
2018.04.09. 17:54
Kép: Facebook/BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság
Lakóház égett teljes terjedelmében egy Nyírtelek környéki tanyán, írja a Katasztrófavédelem. Gázpalackokat is ki kellett hozni, a robbanásveszély ellenére senki sem sérült meg.

Lángba borult egy negyven négyzetméteres vályog lakóház hétfő délután a Nyírtelekhez tartozó Görögszálláson. A ház - melyben első információk szerint senki sem tartózkodott - teljes terjedelmében égett. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók eloltották a lángokat, és két PB-gázpalackot is kihoztak az égő épületből.

A tűzeset során senki sem sérült meg.

Szerző

Két faluban nincs víz egy csőtörés miatt

Publikálás dátuma
2018.04.09. 14:00
Illusztráció: Patrick Lefevre / BELGA MAG
Üzemzavar miatt nincs víz két Borsod-Abaúj-Zemplén megyei településen hétfő reggel óta. 900 háztartás érintett, írja a Katasztrófavédelem

Szünetel az ivóvíz-szolgáltatás két Miskolchoz közeli faluban, Sajóvámoson és Sajósenyén. Mintegy kilencszáz fogyasztási helyet érint az üzemzavar, amelyet csőtörés okozott.

A vízellátást lajtos kocsikkal biztosítják.

Szerző

Négy autó ütközött az M5-ösön Budapest felé

Publikálás dátuma
2018.04.09. 10:06
Illusztráció/AFP fotó
Négy személygépkocsi ütközött az M5-ös autópálya 18-as kilométerszelvényénél Budapest irányába valamivel reggel 7 óra előtt.

 A baleset miatt jelentős - jelenleg 2 kilométer hosszú - forgalmi torlódás alakult ki, személyi sérülés nem történt. A rendőrök a szemlét megkezdték- informál a police.hu. A portálon 9 óra tájban közöték, hogy helyreállt a forgalom aaz autópályán.  

Szerző
Témák
Budapest M5 karambol
Frissítve: 2018.04.09. 11:50