Gázpalackokat hoztak ki tűzoltók a lángoló házból (videó)

Publikálás dátuma
2018.04.09 17:54
Kép: Facebook/BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság
Lakóház égett teljes terjedelmében egy Nyírtelek környéki tanyán, írja a Katasztrófavédelem. Gázpalackokat is ki kellett hozni, a robbanásveszély ellenére senki sem sérült meg.

Lángba borult egy negyven négyzetméteres vályog lakóház hétfő délután a Nyírtelekhez tartozó Görögszálláson. A ház - melyben első információk szerint senki sem tartózkodott - teljes terjedelmében égett. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók eloltották a lángokat, és két PB-gázpalackot is kihoztak az égő épületből.

A tűzeset során senki sem sérült meg.

Szerző

Levélben kért szökéshez fegyvert a Teréz körúti robbantó

Publikálás dátuma
2019.04.19 18:50
P. László lába
Fotó: Molnár Ádám/ Népszava
A Bors úgy tudja, P. László a terveiről szóló levelét egy zsebkendőben, egy beszélő során akarta húgának adni.
Egy kézzel írt levelet találtak a Teréz körúti robbantásért jogerősen elítélt P. László zárkájában, amiben azt kéri húgától, juttasson el neki fegyvert és lőszereket, mert meg akar szökni - tudta meg a Bors. Az akcióban egy drón bevetését is tervezte a férfi.
A 27 éves férfit jelenleg a Váci Fegyházban őrzik, minden percét kamerák előtt kell töltenie. A lap úgy tudja, terveiről szóló levelét egy zsebkendőbe csomagolva, az egyik beszélő során akarta átadni testvérének.
P. Lászlót idén márciusban ítélték életfogytiglani börtönbüntetésre - vagyis legkorábban 30 év múlva szabadulhat -, amiért 2016 szeptemberében a Teréz körúton működésbe hozott egy pokolgépet, amivel életveszélyesen megsebesített két rendőrt.

Elcsapott egy budapesti oszlopot egy szlovák turistabusz, ketten megsérültek (fotó)

Publikálás dátuma
2019.04.19 14:06

Fotó: MTI/ Mihádák Zoltán
Kis híján a járműre dőlt a megroggyant szerkezet a hajnali baleset után.
Oszlopnak csapódott szlovákiai turistabusz Budapesten, a Thököly úton péntek hajnalban. A buszban ketten könnyebben megsérültek.
Frissítve: 2019.04.19 14:41