Halálra gázoltak egy kerékpárost Magyargécen

Autó gázolt el kerékpárost Magyargéc külterületén szombaton, a férfi a helyszínen meghalt - közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Nágel Tamás elmondta: az autós Magyargéc irányából tartott Szécsény felé, amikor eddig tisztázatlan körülmények között elütötte a kerékpárost, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A helyszínelést teljes útlezárás mellett végzik - tette hozzá.

Szerző
2018.04.21 18:17

A zebrán gázoltak halálra egy idős asszonyt Szerencsen

Publikálás dátuma
2018.11.19 18:57
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock/
A 85 éves áldozat a helyszínen belehalt sérüléseibe, a rendőrség vizsgálja a tragikus esetet.
Egyelőre tisztázatlan körülmények között ütöttek el egy idős asszonyt hétfőn délután, a a szerencsi Gyár utcában. A 85 éves sértett egy gyalogátkelő helyen sétált át, amikor egy személyautó halálra gázolta.
A tragikus kimenetelű közúti közlekedési baleset körülményeit a Szerencsi Rendőrkapitányság vizsgálja, írja a police.hu.
2018.11.19 18:57

Majdnem 40 millió forintot játszott el a katolikus pap

Publikálás dátuma
2018.11.19 18:20
A kép illusztráció. FOTÓ: Thinkstock
Fotó: /
A német plébános nem volt szűkmarkú, ha az egyházközség pénzével kísérthette meg a szerencsét.
Németországban egy katolikus pap 120 ezer eurót (körülbelül 39 millió forintot) játszott el az egyházközsége pénzéből internetes szerencsejátékokon, közölte a magdeburgi egyházmegye egyik szóvivője, írja a 444.hu. A ballenstedti egyházközség 64 éves lelkipásztora önként feladta magát a rendőrségen, és elismerte a bűnét az egyházmegyét vezető Gerhard Feige püspök előtt. A vallási hatóságok mérlegelik, hogy folytathatja-e a munkáját az egyházközségnél. Feige elbocsátotta a papot a ballenstedti parókia éléről, és egyértelművé tette: azt várja tőle, hogy visszafizesse az eljátszott összeget.
2018.11.19 18:20