Megvan Péterfi Judit utódja a HírTv-ben - Ő vezeti a jövőben a Riasztást

Publikálás dátuma
2018.04.24. 10:45
Illusztráció: Facebook/Péterfi Judit
Farkas Krisztina vezeti ezentúl a HírTV Riasztás című bűnügyi magazinját - tudta meg a 24.hu. A korábbi műsorvezető, Péterfi Judit „racionalizálás”, azaz létszámcsökkentés miatt kénytelen elhagyni a csatornát.

A portál információi szerint már a mai adást is Farkas Krisztina vezeti, akit a nézők eddig a Reggeli járat és a Peron című műsorokban láthattak. Az értesülést a televíziós rövid sms-ben megerősítette. Péterfi Judit, politikusok, közszereplők egy-egy napját bemutató másik műsora május végén meg is szűnik, mivel annak jogai Péterfi műsorgyártó cégéé.

A tévécsatornától távozk több más ismert műsorvezető is, például Szöllősi Györgyi, Veiszer Alinda, Pataky Enikő és Gulyás Ákos is, valamint M. Kiss Csaba, a Célpont szerkesztője, D. Bányász Gergő belpolitikai főszerkesztő, de Pauwlik László, a HírTV Zrt. egyik vezérigazgató-helyettese és Bardóczy Tímea kereskedelmi igazgató és riporterek, külpolitikai szakértők, operatőrök, vágók, segédszerkesztők és más munkatársak is áldozatul estek a 40 főt érintő költségcsökkentésnek.

Szerző